Fosta soție a lui Reghecampf a aflat că ar divorța de Anamaria Prodan. Cum a reacționat Mariana

Fosta soție a lui Reghecampf a aflat că ar divorța de Anamaria Prodan. Cum a reacționat Mariana
Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac! Ce crede despre divorțul de Anamaria Prodan

Zvonurile privind un divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au luat cu asalt internetul în ultimele zile. Multe s-au zis despre această eventuală despărțire, iar totul a ajuns și la urechile Marianei Pfeiffer, fosta soție a antrenorului. Aceasta a avut prima reacție cu privire la acest subiect.

Mariana Pfeiffer, prima reacție despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Multă lume a fost șocată în momentul în care s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar divorța de Anamaria Prodan. Se pare că subiectul este cunoscut de toată lumea, așa că fosta soție a antrenorului, Mariana Pfeiffer, a aflat și ea ce se întâmplă în viața bărbatului ce i-a fost alături timp de 13 ani.

Chiar dacă au avut o relație de lungă durată, Mariana și Laurențiu au decis să divorțeze. Cei doi au avut împreună o fetiță, Ana-Lisa, ce s-a stins din viață. După acest eveniment tragic ce i-a marcat pentru totdeauna, în viața lor a venit un băiat, Luca. Totuși, cei doi nu au rămas în relații bune după despărțirea oficială, așa că nu este de mirare că reacția ei cu privire la divorțul de Anamaria Prodan a fost una tranșantă.

„Sinceră să fiu, nu mă interesează acest subiect.”, a spus Mariana Pfeiffer, pentru Fanatik.

În urmă cu mai mulți ani, aceasta a oferit mai multe explicații despre divorțul dintre ea și Reghe:

“Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…)

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: „Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună”. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo.

Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată. După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, a mai spus Maria Pfeiffer la Acasă TV, în urmă cu mulți ani.

Ce se întâmplă, de fapt, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Răsturnare de situație în relația lui Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Nimeni nu credea că aceștia au probleme în cuplu, mai ales pentru că și-au reînnoit recent jurămintele. Totuși, după ce a aflat despre zvonurile privind o despărțire de antrenor, impresara a răbufnit și a spus că totul ar fi, de fapt, o glumă, iar ea și soțul ei sunt extrem de fericiți împreună.

„Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

Detalii halucinante. De ce a sunat Laurențiu Reghecampf la 112

În timp ce Anamaria Prodan susține că nu va exista o despărțire, s-a aflat că între cei doi soți a existat o situație ruptă din filme în urmă cu o săptămână. Laurențiu Reghecampf ar fi sunat la 112 pentru a alerta autoritățile în legătură cu soția sa. El a susținut că aceasta ar vrea să plece cu mașina și să își facă rău. La puțin timp, impresara a sunat și ea la numărul de urgență pentru a spune că este sechestrată de către antrenor.

După ce la fața locului s-a prezentat o ambulanță și un echipaj de poliție, autoritățile au descoperit cu stupoare că Anamaria Prodan era incoerentă și extrem de agitată. Aceasta a refuzat, de asemenea, să fie consultată de un medic. Situația s-a calmat, iar soții nu și-au dorit să depună vreo plângere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI