Fosta soție a lui Kamara rupe tăcerea despre videochat. Ce făcea, de fapt, pentru bani

Fosta soție a lui Kamara rupe tăcerea despre videochat. Ce făcea, de fapt, pentru bani
Ce făcea soția lui Kamara pentru bani atunci când facea videochat?

Fosta soție a lui Kamara vorbește deschis despre episodul din viața sa în care era obligată de conjunctură să facă videochat, spune aceasta. Ce făcea pentru bani într-o zi de muncă?

Ce făcea soția lui Kamara pentru bani?

Fosta soția a lui Kamara nu s-a ascuns niciodată după deget și a fost mereu extrem de transparentă în ceea ce privește relația cu celebrul solist, dar și cu job-ul său. Mama copilului cântărețului a oferit un interviu cu ochii în lacrimi pentru Antena Stars în care a vorbit încă o dată despre problemele de sănătate ale fiului său, dar și despre decizia extrem de judecată a sa de a face videochat pentru a-i plăti tratamentul micuțului.

Foștii soți au ales deja de o bună perioadă să meargă pe drumuri separate, dar au continuat lupta împreună pentru Leon, pentru a-l vedea în sfârșit bine. Aceasta a mărturisit că a făcut videochat preț de trei ani, iar acum s-a lăsat, dorind să-și continue cariera. Întrebată despre cât a fost dispusă să facă atunci când lucra în industria în cauză, bruneta a susținut că nu este așa cum crede toată lumea, pentru că doar după o bună perioadă a început să câștige în funcție de ceea ce făcea în fața camerei. La început, însă, trebuia să comunice cu clienții, să glumească și să fie veselă.

Ce făcea soția lui Kamara pentr bani atunci când făcea videochat?
Ce făcea soția lui Kamara pentr bani atunci când făcea videochat?

”Sunt un om asumat”

”Sunt un om asumat. Mă gândesc la ce e bine pentru el și trebuie să mă asigur într-un fel că e ok și pot să duc asta în spate. Nu este cum își imaginează toată lumea, te dezbraci și gata vine banul. Trebuie să vorbeși mult, să glumești, să fii veselă, lucrul care e greu, …8 ore pe noapte. Am încercat să fiu eu însămi, știam ca e un rol și mă detașam de persoana mea”
Oana (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI