Fosta soție a lui Kamara a renunțat la videochat. Cântărețul a dat tot din casă

Fosta soție a lui Kamara a renunțat la videochat. Cântărețul a dat tot din casă
Oana, fosta soție a lui Kamara, a renunțat la videochat

Fosta soție a lui Kamara a renunțat definitiv la meseria care a ajutat-o ani buni să îi plătească ședințele de recuperare fiului său și să se întrețină. Cântărețul a dezvăluit de ce fosta sa soție nu mai are aceeași activitate.

Oana a renunțat la videochat. Kamara a dat tot din casă

Deși la început Kamara nu a vrut să recunoască faptul că știa de meseria fostei sale soții, acesta a recunoscut în emisiunea Wowbiz, în urmă cu mulți ani. Atunci, cunoscutul artist a mărturisit că datorită videochatului Oana a putut să-l susținăfinanciar  pe băiețelul său și a reușit să intervină chiar și atunci când solistul nu avea foarte multe concerte, deci o sursă de venit mai mică decât i-ar fi trebuit.

Cei doi s-au despărțit în cele din urmă în termeni amiabili, la câțiva ani după ce au aflat de boala fiului lor, iar acum au o relație frumoasă de prietenie. Kamara este mai transparent decât niciodată și dezvăluie motivul pentru care Oana a renunțat la industria aceasta care pare că în ultimii ani a pus stăpânire pe majoritatea tinerelor. Se pare că aceștia o vor lua de la capăt pentru un timp în Spania, țară unde micuțul lor va suferi o operație foarte importantă care-i va decide în cele din urmă soarta.

Oana și Leon
Oana și Leon

„Amândoi avem grijă de el!”

„Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și…mai avem până la 100.000 de euro! Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”
Kamara

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI