Kamara, momente dramatice alături de fiul său. Ce s-a întâmplat după un stop cardio-respirator

Kamara, momente dramatice alături de fiul său. Ce s-a întâmplat după un stop cardio-respirator
Kamara, momente de panică după ce fiul lui a făcut un stop cardio-respirator

Kamara are din nou parte de momente cumplite, după ce fiul său a făcut un stop cardio-respirator. Cum se simte Leon acum și cum încearcă artistul să-l salveze?

Fiul lui Kamara, în drum spre însănătoșire

Cunoscutul component al fostei trupe Alb Negu s-a obișnuit cu viața trăită în mare parte în spitale deja de șase ani, de când s-a născut fiul său. Leon ar fi trebuit să se pregătească de școală, ca orice copil, dar boala de care suferă nu-i dă voie să aibă o viață normală. Cântărețul în vârstă de 44 de ani s-a despărțit de mama lui Leon, dar asta nu însemnă că cei doi nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce-l privește pe cel căruia i-au dat viață. Acesta trebuia să se nască la București, alături de medicul care i-a asistat evoluția, însă Oana a avut o mică sângerare în timpul unei vizite la Constanța. Un medic a decis că este momentul ca acesta să vină pe lume, iar atunci a obligat-o pe soția lui Kamara să nască natural, deși doctorul din Capitală a sugerat părinților să opteze pentru cezariană.

„De aici au început problemele. Când l-a alăptat, la şase ore de la naştere, a făcut un stop cardio respirator. De la stopul cardio respirator există această problemă. A rămas fără oxigen, l-a atins la nivelul creierului. Însă, mulţumim lui Dumnezeu, el se recuperează. La nivel cognitiv, a progresat foarte mult. Am făcut şase intervenţii cu celule stem, în Turcia”
Kamara

Kamara a reușit să strângă doar 16.000 de euro din cei 100.000 de euro de care are nevoie fiul său
Kamara a reușit să strângă doar 16.000 de euro din cei 100.000 de euro de care are nevoie fiul său

„Facem tot ce putem”

Din păcate, planurile lor spre vindecare au fost nevoite să stea deoparte din cauza pandemiei, iar acum are nevoie de 100.000 de euro pentru a continua însănătoșirea lui Leon. Artistul a reușit să strângă suma de 16.000 de euro până acum. “Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate, ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania!”, a mai mărturisit sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI