Fosta soție a lui Jeff Bezos divorțează și de cel de-al doilea soț. MacKenzie Scott, una dintre cele mai bogate femei din lume, era căsătorită cu Dan Jewett de un an

Fosta soție a lui Jeff Bezos divorțează și de cel de-al doilea soț. MacKenzie Scott, una dintre cele mai bogate femei din lume, era căsătorită cu Dan Jewett de un an
Fosta soție a lui Jeff Bezos divorțează la un an de al doilea soț.

Fosta soție a lui Jeff Bezos divorțează pentru a doua oară. MacKenzie Scott era căsătorită doar de un an cu cel de-al doilea soț. Nimeni nu se aștepta ca mariajul lor să fie unul atât de scurt. Una din cele mai bogate femei din lume a anunțat oficial că și-a luat ,adio’ de la profesorul Dan Jewett. Ea s-a căsătorit cu cel din urmă după ce s-a despărțit de fondatorul Amazon. Iată detalii din poveștile sale de iubire!

Fosta soție a lui Jeff Bezos este la al doilea divorț: mariajul a durat doar un an

MacKenzie Scott divorțează și de cel de-al doilea soț. Una din cele mai bogate femei din lume a fost căsătorită cu profesorul Dan Jewet după mariajul cu celebrul fondator al Amazon. Cei doi au format un cuplu în mod oficial pentru doar un an.

Miliardara a depus luni o cerere de divorț la Curtea Superioară King County din statul Washington, anunță The New York Times. Cea din urmă este cunoscută în lumea întreagă pentru acțiunile sale caritabile. De asemenea, chiar ea a declarat public faptul că își va dona în timpul vieții cea mai mare parte din avere.

De asemenea, după separarea de Jeff Bezos a început imediat să doneze sume foarte mari pentru diverse cauze. Jurnaliștii străini arată că în total a donat peste 12 miliarde de dolari doar în ultimii trei ani. O analiză Bloomberg a arătat că averea sa a fost estimată la aproximativ 62 de miliarde de dolari. Femeia a declarat în urmă cu ceva timp că va continua să doneze până va rămâne cu ,,seiful gol”.

A divorțat de fondatorul Amazon după 25 de ani de căsătorie

MacKenzie a oferit chiar luna trecută două vile din Beverly Hills în valoare totală de 55 de milioane de dolari către California Community Foundation.

În comunicatul de presă care anunțat inițiativa a fost menționat doar numele său, deși până acum donațiile au fost făcute și în numele partenerului. Scott și Jewett s-au căsătorit în anul 2021. Cei doi și-au oficializat relația la doi ani de la divorțul femeii de Jeff Bezos.

Vestea căsătoriei a fost făcut publică pe site-ul fundației filantropice ,,Giving Pledge”: „Dan este un om grozav, și sunt fericit și încântat pentru amândoi”, a declarat Jeff Bezos tot atunci într-un comunicat de presă.

Scott a fost căsătorită anterior cu fondatorul Amazon timp de 25 de ani și l-a ajutat să pornească afacerea impresionantă în 1994. De asemenea, ea a scris două romane, iar după divorțul din 2019 a devenit cea mai bogată femeie din lume.