Fosta soție a lui Daniel Pancu, apariție de senzație în București. Transformare uimitoare, e aproape de nerecunoscut

Fosta soție a lui Daniel Pancu, apariție de senzație în București. Transformare uimitoare, e aproape de nerecunoscut
Cum arata acum fosta sotie a lui Daniel Pancu

Fosta soție a lui Daniel Pancu, Mihaela, a avut o apariție spectaculoasă la ceas de seară. Aceasta a slăbit foarte mult și mulți se întreabă dacă nu cumva iubește din nou.

Fosta soție a lui Daniel Pancu, apariție de senzație în București

Mihaela și Daniel Pancu au decis să-și spună adio după zece ani de iubire. Iar dacă fostul soț deja s-a refugiat în brațele altei femei, se poate spune și despre Mihaela că și-a găsit iubirea? De ce ne întrebăm asta? Deoarece la ceas de seară, fosta soție a lui daniel Pancu a fost surprinsă de către paparazzi Spynews la cumpărături, într-un supermarket din București. Frumoasa blondină și-a purtat corect masca de protecție pe față, în semn că ea chiar respectă regulile impuse în vreme de pandemie. Dar asta nu e tot, femeia este de nerecunoscut.

De ce a devenit Mihaela de nerecunoscut? Deoarece a slăbit foarte mult după divorțul de Pancu, fapt care ridică multe ipoteze. Oare aceasta iubește din nou? Iar dacă nu e vorba despre asta înseamnă oare că suferă după fostul ei soț? Oricare ar fi variantele de răspuns, un lucru rămâne cert, și anume, faptul că arată extraordinar de bine!

Amintim cu acest prilej că Daniel Pancu și Mihaela și-au unit destinele în anul 2009, dar ei au ajuns la divorț după un deceniu de iubire. Astfel că în luna aprilie a anului 2019, cei doi s-au separat, iar din rodul iubirii lor au rezultat un băiat și o fată, pe nume David Gabriel și Maria Victoria. În ce privește declarațiile lui Daniel Pancu cu referire la divorțul de soția sa, acesta a spus la vremea respectivă că viața merge înainte și că nu este el singurul care a trecut printr-o astfel de situație.

”Am trecut și eu și tu (nr. – prin divorț). Toată lumea. Viața merge doar înainte. Fericiți nu putem să fim în momentele astea. Copiii sunt mai importanți decât mine sau decât ea”, declara Daniel Pancu, în exclusivitate la Star Matinal, în urmă cu ceva timp.

Cine este Daniel Pancu

Daniel Gabriel Pancu s-a născut la data de 17 august 1977, în Iași. El este un jucător român de fotbal cunoscut pentru activitatea sa ca fotbalist la Rapid București. Acesta a început ca portar la echipa de juniori a Politehnicii Iași. Din cauza ieșirilor sale, l-a forțat pe antrenorul lui de atunci să îl mute ca mijlocaș. El a fost transferat la Rapid, transferul său fiind extrem de mediatizat. De precizat este că Daniel Pancu a câștigat titlul de campion cu Rapid în sezonul 1998-1999 sub comanda lui Mircea Lucescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI