Vedetele divorțate din România, apariții incendiare pe plajă. Vacanțe cu copiii, la sfârșit de vară FOTO

Vedetele divorțate din România, apariții incendiare pe plajă. Vacanțe cu copiii, la sfârșit de vară FOTO
Mămicile divorțate din showbiz-ul autohton și-au dus copiii la plajă FOTO

Există viață după divorț! Cel puțin asta demonstrează mămicile divorțate recent din showbiz-ul autohton. Acestea au ales să petreacă din ce în ce mai mult timp alături de copiii lor și să se bucure de zilele cu soare care ne-au mai rămas. Cum au fost burlăcițele surprise la plajă și cum se bucură de liberatea câștigată recent?

Vedetele divorțate din showbiz-ul românesc, apariții incendiare la plajă

Divorțul se pare că le-a readus zâmbetul pe față. Despărțire de comun acod, cu scandal sau nu, vedetele de la noi au găsit o cale prin care să înlăture tot ce era negativ în jurul lor și să-și petreacă exclusiv timpul cu copiii lor. În frunte cu Anna Lesko, divorțul căreia s-a anunțat de curând, din cauza unei infidelități ale acesteia, toate au ales să se bucure de valurile mării. Pentru a se obișnui cu noul statut, toate mămicile, de acum singure, își alocă timpul doar celor cărora le-au dat viață. Anna a divorțat recent de Adrian Neniță, aias Dj. Vinnie, după o relație de aproape 9 ani. Totul s-a petrecut după ce a fost suprinsă sărutându-se cu Mike Diamondz într-un club.
„Nu am sărutat-o niciodată pe Anna. Nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimente de moment. Împrejurarea era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa. Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie”
Mike Ddiamondz
Anna Lesko și fiul ei
Anna Lesko și fiul ei

Andreea Antonescu, liberă la mare

Cea de-a doua mămică sexy divorțată recent este Andreea Antonescu. Membră a trupei Andre, a confirmat recent că relația de opt ani cu Traian Spak a ajuns la final. Mariajul lor a început să scârțâie din cauza depărtării pe care niciodată n-au recunoscut-o a fi un impediment pe viitor.

„Divorţul s-a amânat strict din lipsă de timp. Nu am putut merge în SUA, iar el nu s-a putut întoarce în ţară. De câteva luni suntem două persoane libere care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei”
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu la plajă
Andreea Antonescu la plajă

Ioana Ginghină se bucură de liniștea din Grecia

Ioana Ginghină face și ea parte din gașca mămicilor singure. Aceasta a plecat în Grecia alături de fiica ei pentru a-și încărca bateriile și pentru a-și canaliza energia pozitivă pe ceva ce contează. Cu toate că divorțul de Papi a fost scandalos, cel din urmă plecând de acasă încă din luna februarie, după prins cu fosta soție a profesorului său, lucrurile pare că s-au calmat acum.

„Am stat 12 ani cu Alexandru, suntem ca un brand. Până la urmă asta e”
Ioana Ginghină

Ioana Ginghină în vacanță cu fiica sa
Ioana Ginghină în vacanță cu fiica sa

A răsărit soarele și pe strada Elenei Ionescu

Elena Ionescu este și ea singură. Frumoasa artistă și-a anunțat de curând divorțul de Dragoș Stanciu, într-un mesaj pe o rețea de socializare. Acum se bucură de timpul cu micuțul ei și se relaxează pe litoral.

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis cu Dragoş să ne despărţim. Totul s-a întâmplat repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în şase luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar şapte luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede”
Elena Ionescu

Elena Ionescu alături de fiul său
Elena Ionescu alături de fiul său

Claudia Pătrășcanu se bucură de compania fiilor săi

Claudia Pătrășcanu se bucură de vremea frumoasă care a mai rămas tot la malul mării, alături de cei doi fii. După umilințele și abuzul emoțional pe care le-a invocat drept motiv principal al despărțirii, a venit soarele și pe strada solistei.

Claudia Pătrășcanu și cei doi copii
Claudia Pătrășcanu și cei doi copii

„… Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru copiii mei!”
Claudia Pătrășcanu

Urmăriți Playtech.ro și pe