Fosta iubită a lui Tristan Tate, dezvăluiri halucinante: ‘Racolează fete, iar Cobra a bătut-o pe una foarte rău’

Fosta iubită a lui Tristan Tate, dezvăluiri halucinante: ‘Racolează fete, iar Cobra a bătut-o pe una foarte rău’
Acuzații halucinante pentru Tristan Tate. Fosta lui iubită a spus tot!

Fosta iubită a lui Tristan Tate vine cu dezvăluiri șocante. Femeia susține că vedeta racolează fete, iar fratele acestuia este violent cu câteva dintre ele. Frații controversați sunt de ani buni în atenția autorităților. ,,El racolează fetele, iar Cobra a bătut-o pe una dintre ele destul de rău”, susține fosta parteneră a bărbatului care în trecut s-a iubit cu Bianca Drăgușanu. Oamenii au rămas fără reacție atunci când au auzit detaliile.

Acuzații halucinante la adresa lui Tristan Tate: fosta iubită a oferit detalii

Frații Tate au devenit rapid unele din cele mai controversate personaje de la noi, dar și de peste meleaguri. Aceștia au fost acuzați în anul 2020 că au sechestrat două tinere.

Maria Cătălina, fosta iubită a lui Tristan, și-a făcut curaj și a povestit public modul în care acționau bărbații. Totul se întâmpla în mediul online, când ei încercau să le vrăjească pe toate platformele.

Tinerele se îndrăgosteau și doreau să îi cunoască pentru a forma o relație, moment în care ei le prindeau în plasă. În noaptea de luni spre marți autoritățile din Ilfov au luat cu asalt locuințele englezilor. Frații Tate au ajuns acum din nou în vizorul Poliției după ce ar fi sechestrat două femei care ar fi urmat să fie traficate.

„Eu cu Tristan Tate m-am cunoscut pe Facebook, în 2018, el m-a abordat. El folosea Tinder și încă-l folosește pentru a aborda fetele. El are iubită de vreo șapte ani, care-i permite totul.

Care lucrează pentru el, îi face bani. Tuturor fetelor le spune că iubita lui e angajata lui și că nu are nicio treabă cu ea”, a început să povestească tânăra.

,,Are un comportament destul de violent”

Maria Cătălina a mărturisit că Tristan are un comportament violent pe care nu l-a ascuns nici în fața anchetatorilor care îi controlau locuința.

Ea și afaceristul au avut o relație amoroasă în anul 2020, dar la un moment dat au decis să o ia pe drumuri separate. Tânăra l-a contactat mai apoi pentru a-și face loc în studioul de videochat pe care îl deține. Cu toate astea, lucrurile s-au schimbat într-un mod neașteptat.

,,La început a fost vorba de relație, nu a fost vorba de muncă. La început e drăguț, cred că așa e cu toate fetele. După aceea se vede adevărata lui față. Are un comportament destul de violent. Nu a fost neapărat violent cu mine, cât cu persoanele din jurul lui. Abuzează de alcool și devine violent. Nu a dat în mine sau ceva…

Nu știu vreun caz în care Tristan să fi lovit fetele care lucrează pentru el. Știu doar de fratele lui că a lovit o fată, destul de rău. A filmat-o și după a pus-o să spună că e vrăjeală, dar a bătut-o destul de rău”, a mai mărturisit ea.