Fosta iubită a lui Fuego a rupt tăcerea la 12 ani de la despărțirea de artist. De ce s-au separat, de fapt

Fosta iubită a lui Fuego a rupt tăcerea la 12 ani de la despărțirea de artist. De ce s-au separat, de fapt
Fosta iubita a lui Fuego a rupt tacerea la 12 ani de la despartirea de artist. De ce s-au separat, de fapt

Fuego este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști din România. Deși este extrem de popular și a fost mereu îndrăgit de reprezentantele sexului frumos, cântărețul nu s-a căsătorit niciodată. Fosta lui iubită face dezvăluiri incredibile despre Fuego, la 12 ani de când s-au despărțit.

De ce s-au despărțit Fuego și Ana Maria Ciaușu

Acum 12 ani de zile, Paul Surugiu și Ana Maria Ciaușu formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Deși povestea lor de dragoste și-a urmat cursul firesc, consumându-se după 4 ani de zile, cei doi parteneri au ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate.

Fosta iubită a lui Fuego a mărturisit că mariajul nu a fost scopul relației lor, fiind de părere că acest pas important trebuie să vină firesc, nu din cauza presiunii celor din jur.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu, potrivit protv.ro.

După despărțire, Ana Maria Ciaușu și Paul Surugiu au păstrat o frumoasă relație de prietenie, bazată pe respect și înțelegere. Deși au fost împreună timp de 4 ani, acum 12 ani au decis să pună punct poveștii lor de iubire.

Secretul siluetei lui Paul Surugiu la 45 de ani

Paul Surugiu a fost dintotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața lui privată, fiind rezervat și diplomat în declarațiile ce priveau relațiile lui sentimentale.

La 45 de ani, artistul încă face furori în rândul domnițelor pe care le cucerește cu glasul său angelic. Paul Surugiu are foarte mare grijă de aspectul său fizic, fiind atent la siluetă.

„Din nefericire, meniul meu nu e neapărat la fel în fiecare zi și nu prea pot respecta cu strictețe un program clar, pentru că am o viață agitată, am un program diferit de somn și ajung uneori să mănânc haotic, fără a putea respecta ore clare.

Am zile în care nu mănânc mai nimic, din lipsă de timp și ajung să mănânc ceva abia noaptea târziu. Dar chiar și așa, în zilele mai relaxate, în care nu sunt contra-cronometru, îmi încep mereu ziua cu o cafea bună!

În ultima vreme am un aparat special, în care folosesc cafea boabe, decofeinizată. Îi adaug, de ani buni, lapte de migdale sau de cocos. Nu neapărat pentru că e bio și benefic, ci pentru că-mi place mie mult aroma migdalelor, fără zahăr. Asta nu e dimineață, ci undeva în jurul orei 11.00.

Mai apoi mănânc niște brânză de vaci, de la un celebru brand din Ardeal, care-i ușoară și care-mi dă o stare de sațietate până după prânz!“, a declarat cântărețul pentru click.ro.