Gestul șocant făcut de Dani Oțil pentru Anna Lesko. Toți cei din platou și-au acoperit ochii când l-au văzut așa

Gestul șocant făcut de Dani Oțil pentru Anna Lesko. Toți cei din platou și-au acoperit ochii când l-au văzut așa
Gestul șocant făcut de Dani Oțil pentru Anna Lesko

Cu mulți ani în urmă, Dani Oțil a vrut să o impresioneze pe Anna Lesko. Gestul a fost șocant, cel puțin pentru ceva ce putea apărea pe sticlă la acea vreme, tocmai de aceea a rezistat în timp, așa că și astăzi putem să îl mai aducem în discuție.

Gest șocant făcut de Dani Oțil pentru Anna Lesko

În 2007, pe vremea în care modera emisiuni matinale la postul Național TV, Dani Oțil era la fel de pus pe șotii ca în prezent. Prezentatorul a șocat pe toată lumea după ce a apărut dezbrăcat în platou, iar ce se voia impresionat, s-a impresionat, anume Anna Lesko, invitata din ziua respectivă.

  • ”De ce și pentru ce? Să nu îți pară rău, surpriza este draguță, este originală, te reprezintă. Dar eu zic să te duci să te îmbraci”, a spus cântăreața către Oțil.
  • ”Începem sezonul cu dreptul. Dani se face de maxim rahat”, a zis Răzvan Simion, pus și el în dificultate.

Momentul a făcut trecerea de la Național TV la Antena 1

Cu toate acestea, apariția fără haine i-a purtat noroc lui Dani, dat fiind că momentul avea să fie ultimul sezon la Național TV. La începutul anului 2008, matinalii au trecut la Antena 1, unde de atunci realizează ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Neatza cu Răzvan și Dani” este un matinal prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil pe Antena 1 începând cu anul 2008. Conceptul emisiunii aparține regizorului Miki Balbae. Matinalul a fost prezentat și de Horia Brenciu în perioada 2000-2002.

Dani Oțil e luat!

Oțil a decis că este momentul să renunțe la burlăcie și, după un an de relație cu modelul Gabriela Prisăcariu, cunoscută drept ”Miss Funduleț”, a făcut pasul cel mare. Omul de televiziune urmează să împlinească 40 de ani în curând, iar până în acest moment s-a axat numai pe carieră. Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar întemeierea unei familii pare să îi fie idee de bază acum.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI