Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, Surprize”, mamă-eroină în pandemie EXCLUSIV

Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, Surprize”, mamă-eroină în pandemie EXCLUSIV
Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, Surprize”, mamă-eroină în pandemie

Raluca Petrică ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre cele trei fetițe, dar și despre bebelușul care a venit pe lume în plină pandemie și care va fi creștinat peste două luni. Raluca face și sacrificii, de dragul micuților: ”Dorm foarte puțin, cam 3 ore pe noapte”, ne-a declarat fosta dansatoare de la ”Surprize, surprize”, show-ul postului TVR cu audiențe-record, în urmă cu peste 20 de ani.

Fosta dansatoare a Andreei Marin, la ”Surprize, Surprize”, e mamă-eroină. În pandemie, a născut al patrulea copil: ”Dorm 3 ore pe noapte”

Raluca Petrică, una dintre cele mai sexy dansatoare de la ”Surprize, Surprize”, emisiune de top, în urmă cu 20 de ani, și prezentată de Andreea Marin, are trei fete și un băiețel. Nu este deloc ușor cu patru copii, așa că ziua pare mult prea scurtă pentru toate treburile casei. Contactată de reporterii playtech.ro, Raluca ne-a povestit despre rolul de mămică-eroină:

”Este greu, dar minunat! Sunt nopți în care dorm 3-4 ore și acelea adunate. Mă trezește ba unul, ba altul. La prânz, nu am șanse să dorm. Dar este bine. Am și nopți în care dorm bine, mai mult”, ne-a spus ea.

Toți moștenitorii ei, cu vârste cuprinse între 10 ani și patru luni, au câte 2-3 prenume: ”Roa Lorelei Andreea, Maria Anastasia, Hrisa Monica Valentina, iar Traian Ștefan Alexandru”. Întrebată cine o ajută la treburi, Raluca ne-a spus: ”Roa si Maria mă ajută deja. Când vor. Baza e în Alex, soțul meu”.

”Peste două luni ne pregătim de botezul băiețelului nostru, Traian Ștefan Alexandru”.

După Sărbătorile Pascale, Raluca și numeroasa ei familie încep pregătirile pentru creștinarea micuțului Traian: ”Îl cheamă Traian Ștefan Alexandru, cu doar două minute înainte de a-l înregistra a vrut Alex să îi punem și Ștefan. Peste vreo două luni va avea loc botezul, nașă îi va fi Alexandra Timofte, ea este și nașa Mariei și a Hrisei. Dar o consideră și pe Roa fina ei”. Raluca Petrică se va ocupa de mica petrecere, cu atât mai mult cu cât are și o firmă de profil:

”Am un atelier de croitorie si de broderie, lucrăm și cozi de dinozaur, pentru petrecerile cu tematică, care se pun în spatele scaunelor. Dar facem și fețe de masă și tot felul de alte lucruri frumoase, ce pot fi dăruite de Paște, și pe care le puteți găsi pe contul de Facebook ”Măriuca Tradițional”. Iar Alex Anghel, soțul meu, care este un pictor foarte talentat, realizează tablouri, portrete, lucrează pe comandă!”

Raluca, despre Andreea Marin: ”Am rămas prietene de suflet. Marea echipă ”Surprize-Surprize” era formată din oameni foarte bine pregătiți”

Raluca Petrică își amintește cu nostalgie de anii în care lucra alături de Andreea Marin, în emisiunea de top: ”Surprize-Surprize” a fost o experiență extraordinară, am atâtea amintiri minunate, emoții constructive, multă bucurie în suflet, deoarece făceam ceea ce îmi plăcea!

Incidente cred că erau la fiecare ediție, însă marea echipă ”Surprize-Surprize” era formată din oameni foarte bine pregătiți, care mascau totul în diferite feluri, astfel încât multe cunoștințe mă întrebau după aceea dacă așa trebuia să se întâmple sau nu. Cu Andreea am rămas prietene de suflet, m-a ajutat foarte mult”, a mai adăugat Raluca Petrică, pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI