Andreea Marin, schimbare radicală de look. Culoarea asta a întinerit-o cu 10 ani, pe puțin!

Andreea Marin, schimbare radicală de look. Culoarea asta a întinerit-o cu 10 ani, pe puțin!
Andreea Marin, schimbare de look inedită

Andreea Marin și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Fosta Zâna a surprizelor i-a șocat pe cei mai mulți cu alegerea culorii pe care  a ales-o. Cum arată acum fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.?

Andreea Marin, schimbare uriașă de look. Fanii nu se așteptau la asta

Andreea Marin are grijă mereu de imaginea sa, fiind deja admirată de ani buni în rândul doamnelor și chiar luată drept model. Fosta Zâna a surprizelor a avut curaj să facă schimbări mari de-a lungul timpului, așa că a trecut de la părul lung la o coafură foarte scurtă.

Cu toate astea, niciodată nu a îndrăznit atât de mult pe cât a făcut-o acum. Vedeta de televiziune a primit multe laude din partea internauților după ce a schimbat pletele brunete pe unele șatene, dar acum a surprins pe toată lumea cu un blond.

Noul proiect în care s-a implicat este pentru diva noastră un nou început din toate punctele de vedere. Odată venită la cârma emisiunii „Nu există nu se poate”, Andreea Marin a hotărât să apară în lumina reflectoarelor cu ceva nou.

„Șansa pe care mi-o oferă zi de zi emisiunea Nu exista nu se poate cu Andreea Marin este de a descoperi oameni extraordinari, mulți dintre ei nu strălucesc pe ecrane sau pe prima pagina a ziarelor, deși acolo ar fi, pe merit, locul lor.

Ieri, Elena Cobianu a adus în prim plan povestea ei despre succesul ce poate fi obținut, chiar dacă buzunarul este gol atunci când pornești la drum. Dar mintea, mintea ta poate face minuni! Și a avut parte și de o surpriză plăcută, complicele nostru a fost Amatis”, a fost mesajul brunetei de pe Facebook.

Fanii nu au îmbrățișat schimbarea

Iată că cei care o iubesc se pot bucura din nou de prezența ei pe sticlă în zilele de joi, de la orele 18:00, la TVR2. În cadrul emisiunii urmează să fie descoperite povești care mai de care mai emoționante și destine greu încercate.

Cei care deschid televizoarele azi urmează să vadă povestea unui clujean care și-a transformat propria viață, „deși toate premizele erau pesimiste, și are de gând să schimbe și viețile multor oameni în bine, cât timp va trai.”

„Nu vă spun mai multe acum, vă las să-l cunoașteți la TV!”, a mai detaliat Andreea Marin. Dincolo de complimentele primite pentru noul proiect, prezentatoarea nu s-a bucurat și de comentarii multe pozitive cu privire la schimbarea culorii părului:

„No offence, culoarea parului e super dar nu pt tine… „, „Andreea, de ce ai schimbat culoarea parului? Ești mult mai frumoasă cu nuanța ta naturală!”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI