Florinel Coman, dezamăgit după meciul FCSB – Viking 1-2. „A venit acea greșeală”. Ce mesaj a transmis în vestiar Nicolae Dică – VIDEO

Florinel Coman, dezamăgit după meciul FCSB - Viking 1-2. „A venit acea greșeală”. Ce mesaj a transmis în vestiar Nicolae Dică - VIDEO
Florinel Coman a marcat un gol în meciul FCSB - Viking 1-2

Florinel Coman a fost, după multă vreme, cel mai bun jucător de la FCSB. În meciul cu Viking, din primul tur al play-off-ului Europa Conference League a marcat un gol și a creat mai multe situații periculoase, dar echipa lui a fost învinsă pe teren propriu. Atacantul roș-albaștrilor este convins că echipa lui Nicolae Dică se va califica.

Florinel Coman și-a încurajat colegii după FCSB – Viking 1-2. Ce a declarat căpitanul echipei

Florinel Coman a fost în sfârșit ceva mai aproape de forma care i-a adus oferte de multe milioane din străinătate, Sporting Lisabona fiind una dintre formațiile interesate. Cu Viking a fost cel mai bun jucător al echipei sale. A marcat un gol, în minutul trei, dar a pus umărul și la alte situații importante. Oaspeții au fost mai abili. Au marcat de două ori, până la pauză și au început să tragă de timp încă din startul reprizei secunde.

„Un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârșit. Am avut multe ocazii, am început bine partida, am dat gol, apoi am luat gol imediat și ne-a fost dificil.

Am marcat și imediat am primit gol. Am vorbit înainte de meci că trebuie să fim maturi în joc, că nu mai suntem puști și suntem în play-off, dar a venit acea greșeală”, a mai declarat căpitanul „roș-albaștrilor”.

Atacantul de la FCSB este convins că echipa lui poate să dea lovitura în meciul retur. Dacă ajunge în grupele Europa Conference League, clubul lui Gigi Becali va avea asigurată o suă importantă: trei milioane de euro.

„Eu spun că putem să ne calificăm, putem întoarce rezultatul. Suntem caractere puternice în vestiar, putem merge acolo să facem un meci bun și să băgăm mingea în poartă, asta ne-a lipsit”, a transmis Florinel Coman, la Pro Arena.

Mesajul lui Nicolae Dică pentru jucători

Florinel Coman a anunțat și ce a transmis în vestiar antrenorul Nicolae Dică.

„Ne-a încurajat, ne-a spus că de mâine vom pregăti meciul de la Botoșani și apoi ne concentrăm pe retur. Ne-a încurajat, ne-a spus să ținem capul sus.

Nu va fi nicio piedică faptul că e teren sintetic, nu ne interesează nimic, nici câți fani vor fi, nici ce teren e, ne interesează doar calificarea”, a declarat Florinel Coman.

În returul din Norvegia, Nicolae Dică nu va putea conta pe Darius Olaru, jucător care a luat un cartonaș galben pe finalul partidei. Antrenorul a promis că-l va amenda după acel gest.