Florin Salam se mută din România. Ce decizie a luat manelistul, este o surpriză totală

Florin Salam se mută din România. Ce decizie a luat manelistul, este o surpriză totală
Florin Salam se mută din România

Florin Salam a luat o decizie aspru criticată de fanii acestuia. Celebrul rege al manelelor s-a hotărât să se mute departe de meleaguri. Nimeni nu se aștepta ca solistul să plece din țara care i-a oferit atât de multe lucruri.

Florin Slam, decizie neașteptată! Cântărețul se mută din România

Florin Salam lasă altor personaje publice interviurile și aparițiile la TV, motiv pentru care acesta este văzut aproape exclusiv de fani pe rețelele de socializare, dar mai ales la evenimentele pe care le onorează cu drag.

Din păcate, chiar și acesta a resimțit perioada grea prin care au trecut toți artiștii, dar cu siguranță se află într-o postură mult mai bună decât mulți din România datorită carierei sale lungi și a timpului în care a avut ocazia să pună ban pe ban, mai ales că toată lumea știe că stilul pe care îl abordează e mai bănos decât altele.

Vedeta a oferit un interviu pentru Xtra Night Show unde a venit cu câteva detalii din viața sa. Acesta a declarat că vrea să se mute în Canada, loc unde deja și-a cumpărat o casă unde să se retragă alături de frumoasa lui soție și de copii.

Discuția dintre jurnalist și celebrul manelist a avut loc în luna martie a anului 2020, cu doar câteva săptămâni înainte ca în România și în toată lumea să izbucnească pandemia de coronavirus. Bărbatul se afla atunci la un concert, în Germania, după o pauză în care a renunțat să mai cânte la nunți.

„Abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult”

”Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie”, a mai spus Florin Salam, la Antena Stars.

Artistul a mărturisit că nu e adeptul locuințelor uriașe, așa că și-a cumpărat o casă de dimensiuni medii, declarând că acesta a costat mult mai puțin decât ar fi dat pe ea în România, de același gen.

„Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile (n.r de când și-a cumpărat casa – decembrie 2019) , cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum e, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de proprietăți mari.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI