29 ian. 2021 | 17:04

Cum a reușit Florin Salam să facă și mai mulți bani în pandemie. Manelistul e în extaz: ”Te iubesc”

Monden
Cum a reușit Florin Salam să facă și mai mulți bani în pandemie. Manelistul e în extaz: ”Te iubesc”
Cum a reușit Florin Salam să facă și mai mulți bani în pandemie

S-a aflat cum a reușit Florin Salam să facă și mai mulți bani în pandemie. Manelistul este în extaz. Ce se întâmplă în viața celebrului cântăreț, citiți în articolul de mai jos.

Florin Salam se descurcă și în plină pandemie. Cum face bani, mai nou, celebrul manelist

Florin Salam a făcut bani mulți, în contextul în care este pandemie, chiar dacă multe dintre evenimentele unde trebuia să cânte au fost anulate.

Florin Salam se mândrește acum cu fiul său care s-a hotărât să se alăture formației lui în urmă cu câteva luni. Astfel, cei doi cântă împreună la evenimentele în care manelistul este invitat.

Florin Salam a cântat alături de fiul său

Astfel, zilele trecute, Florin Salam a sustinut un concert acompaniat de fiul sau, Danny,  care nu l-a dezamăgit deloc. Băiatul se descurcă foarte bine în muzică, iar Florin Salam a ținut să-i facă o dedicație specială.

De asemenea, pe parcursul unei singure melodii, Danny, fiul lui Florin Salam, a fost cadorisit cu cateva milioane de lei vechi, la începutul melodiei, ca mai apoi, mai spre finalul piesei, să mai primească 200 de euro chiar de la tată lui.

Florin Salam, dedicație pentru fiul său

Florin Salam i-a făcut o declaratie de dragoste publică fiului său. ”Ii dedic aceasta piesa fiului meu, sufletului meu, caruia nu-i spun de 3 ori pe an “te iubesc”, pentru ca nu am timp. Dar el stie ca mie nu-mi place sa spun te iubesc, imi place ca el sa simta ceea ce simt eu pentru el. (…) Auzi, sa moara maicuta-mea daca nu asta (n.red: Danny Salam) e ca mine. Astuia ii place sa cante! Pai, daca e al meu nu e normal sa fie ca mine?!”, a spus Florin Salam.

Deși tatăl era vizibil emoționat de moment, lui Danny nu  i s-au citit deloc emoțiile pe chip, continuându-și treaba cu professionalism, ca un adevărat lăutar.

Florin Salam i-a dat de buzunar lui Dany 200 de euro

Florin Salam i-a dăruit fiului său la un moment dat 200 de euro, bani pe care Florin Salam îi primise de la un mesean. “Pot sa-i dau banii astia baiatului meu? Astia sunt bani tai, sa iti iei ceva de ei”, i-a spus Florin Salam lui Danny.

Pe de altă parte, Florin Salam a trebuit să se reorienteze în această perioadă, perioadă în care concertele, nunțile sau alte evenimente private au fost anulate. Manelistul a găsit o cale să facă bani în continuare.

Familia lui Slam deține mai multe afaceri bănoase

Astfel, undeva prin luna octombrie, sora lui Florin Salam, Maria, a inaugurat un camping în zona Valea Doftanei, situată în județul Prahova. Femeia, de asemenea, mai deține și  2 hoteluri în București. Unele guri susțin că afacerile sunt în parteneriat cu fratele ei, Florin Salam.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro