Ce gaj cerea Emi Pian pentru împrumuturi. Interlopul nu le mai dădea înapoi

Ce a apărut la intrarea în palatul lui Emi Pian. Toți trecătorii s-au uitat lung

Florian Mototolea, liderul clanului Duduienilor, zis Emi Pian era cunoscut drept cămătarul cu 6 clase. Acesta controla sectorul 6, alături de tatăl său și făcea bani frumoși din împrumuturi.

Interlopul nu le mai dădea banii înapoi. Ce gaj cerea cămătarul pentru împrumuturi

Interlopul făcea din cămătărie o adevărată avere. Acesta nu avea carte și nici ocupație, fiind cunoscut drept cămătarul cu 6 clase, însă nu-i lipsea sângele de infractor.

Alături de tatăl său Nicolae Pian, coordona clanul specializat în cămătărie, Duduienilor. Aceștia prindeau oameni la ananghie, le dădea bani împrumut, dar în schimb le cerea gaj mașini sau case, pe care nu le mai restituia, chiar dacă primeau banii înapoi.

Jafuri armate la comandă

Potrivit click.ro, în urmă cu mai mulți ani, în locuințele membrilor clanului a fost găsit un adevărat arsenal. Aceștia comiteau jafuri armate la comandă.

Pe 13 octombrie 2017, interlopul Emi Pian a fost condamnat definitiv, la 3 ani și 8 luni pentru infracțiunea de șantaj, camătă și influențarea declarațiilor. Acesta a fost eliberat condiționat pe 4 septembrie 2019, sentința nefiind contestată de procurori a rămas definitiva după trei zile.

Eliberarea condiționată a cămătarului

Interlopul ar fi trebuit să rămână în pușcărie până la 16 ianuarie 2021, când își ispășea condamnarea. În decizia de motivare, judecătorul a arătat că  ”acesta este o persoană cu un nivel de școlarizare redus (6 clase), nu are o ocupație, nu are loc de muncă, obținând venituri din acordarea de împrumuturi cu dobândă”.

Emi Pian
Ce gaj cerea Emi Pian pentru împrumuturi. Interlopul nu le mai dădea înapoi

În ultimul cuvânt, Emi Pian a cerut o pedeapsă mai ușoară, recunoscând acuzațiile. Atunci, interlopul spunea că are trei copii, un nepoțel de două luni, că nu are un loc de muncă și că s-a împăcat cu bărbatul pe care îl împrumutase cu bani. La ieșirea din închisoare, Emi Pian a fost așteptat cu șampanie și cu focuri de artificii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI