Florin Salam, în stare gravă. Informații de ultimă oră despre manelist: verdictul e crunt

Florin Salam, în stare gravă. Informații de ultimă oră despre manelist: verdictul e crunt
Florin Salam, în stare gravă la spital

Fanii Regelui manelelor sunt îngroziți de ultimele vești primite. Care este starea de sănătate a celebrului cântăreț? Informații de ultimă oră despre vedetă.

Care este starea de sănătate a lui Florin Salam?

Florin Salam are mari probleme cu vederea, după cum chiar el a mărturisit. Celebrul manelist a ajuns să poarte dioptrii mari din cauza problemelor care s-au agravat foarte tare în ultimii ani, ajuns astfel la vârsta de 42 de ani să nu mai vadă aproape deloc.

Medicii l-au avertizat că dacă va continua să fie neglijent și să nu poarte ochelarii se va ajunge la mult mai rău. Grijile au devenit mari când în urmă cu câteva luni a intrat în panică în momentul în care a intrat într-un live pe Facebook, fiindu-i imposibil să citească mesajele de la cei care-l urmăresc, deși avea ochelarii din dotare.

”Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl usturau în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari pentru că i-a fost afectată vederea. E a aproape orb, nu mai distinge detaliile”, a povestit un apropiat al lui Florin Salam pentru WOWbiz.ro.

Lanț de amenzi de Ziua Îndrăgostiților. Petrecere cu manelistul, oprită de oamenii legii

Amenzi uriașe în weekend-ul iubirii. Polițiștii au verificat mii de restaurante, baruri, cafenele și terase de Ziua Îndrăgostiților. La una din petreceri a cântat chiar Florin Salam, eveniment care a fost la scurt timp oprit.

Peste 100 de persoane au chefuit în seara de sâmbătă și într-un restaurant în Bistrița, unde proprietarul a fost amendat cu 2.000 de lei.  La fel s-a întâmplat și la Arad, unde 124 de persoane s-au adunat într-un local cu același scop. 43 dintre ele, inclusiv proprietarul, au scos din buzunare bani pentru amenzi.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: „A fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 6.000 lei administratorului societăţii comerciale, de asemenea o persoană a fost sancţionata contravenţional cu 1.000 de lei.” La această petrecere a cântat și Florin Salam: „Şi încă o strofă după care mă pun şi eu la masa mea să stau liniştit să ne cânte şi nouă lăutarii ăştia ai noştri…” spunea manelistul.

Anne Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov: „În urma verificărilor efectuate, la evenimentul privat din Ştefăneştii de Jos au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 lei, iar în cazul evenimentului din Voluntari forţele de ordine au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.250 de lei”, arată știrileprotv.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI