Florin Salam a încălcat legea. Poliția a venit urgent, unde a fost surprins cântând artistul

Florin Salam a încălcat legea. Poliția a venit urgent, unde a fost surprins cântând artistul
Florin Salam amendat de poliție cu 1.000 de lei

Noile restricții impuse de autorități, în anumite localități, pare-se că sunt uitate și încălcate. Recent, celebrul Florin Salam a fost oprit de polițe la o petrecere în localitatea Ștefăneștii de Jos. Manelistul a fost prezent la o petrecere cu mai mult de zece persoane, la o zi de naștere.

Florin Salam amendat de poliție cu 1.000 de lei

În plină pandemie, în localitatea Ștefăneștii de Jos a avut loc o petrecere. Autoritățile spun că erau cel puțin 13 persoane. La evenimentul dintr-un restaurant din localitate a fost prezent și manelistul Florin Salam. Manelistul se afla acolo pentru a distra auditoriul.

Petrecerea a fost oprită de poliție, pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse de autorități. Polițiștii au dat și un comunicat prin care anunțau acțiunea întreprinsă la localul respectiv, unde se afla și Florin Salam:

„Polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun. Astfel, evenimentul privat(zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor  au fost identificate 13 persoane participante.”, se spune în comunicat, conform Antena 3.

 

Poliția s-a autosesizat după publicarea imaginilor

Evenimentul din Ștefăneștii de Jos, după cum se arată în comunicat, era unul privat. Imaginile au fost publicate în spațiul public imagini în care apăreau cei prezenți acolo, într-un număr mare. După oprirea petrecerii, polițiștii au aplicat amenzi consistente.

Printre cei amendați a fost și proprietarul localului, acesta fiind obligat să plătească o amendă în valoarere de 2.000 de lei. O altă amendă, în valoare tot de 2.000 de lei, i-a fost dată și lautarului Ionică Minune, aflat de asemenea la petrecerea în cauză. După publicarea imaginilor pe net, se spune în comunicat că s-au autosesizat cei de la Serviciul Rutier, și jandarmii din cadrul Servciului de Actiuni Speciale Ilfov.

„Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020.

Valoare totală a amenzilor este de 10000 de lei. În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

Acum, Florin Salam a rămas și fără banii de la petrecere și cu o amendă de 1.000 delei de plătit. Cazul nu este singular, în aproape toată țara au mai avut loc astfel de acțiuni ale poliției. În toate cazurile s-a procedat la oprirea evenimentelor respective și la amendarea participanților la respectivele evenimente private.