Ce i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg. Comentariul său a stârnit multe reacții

Ce i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg. Comentariul său a stârnit multe reacții
Ce messaj i-a trnsmis Florin Salam lui Snoop Dogg

Snoop Dogg a stârnit un val de reacții după ce, recent, s-a postat pe Instagram fumând trabuc și mișcându-se pe maneaua lui Florin Salam, „Acum După Pandemie Nici Lumea Nu Vă Mai Știe”. Snoop Dogg a primit multe comentarii, în special în limba română, dar nici însuși artisul căruia îi aparține piesa, Florin Salam, nu a putut sta deoparte.

Ce i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg

În urmă cu puțin timp, celebrul rapper și actor american, Snoop Dogg, se distra pe Instagram, și nu oricum, ci pe ritmuri de manele, pe o piesă a manelistului român Florin Salam.

Astfel că în opt ore de la postare, Snoop Dogg primise peste 200 000 de aprecieri și sute de comentarii. Multe dintre comentariile internauților au fost limba română: ”Mooooooooor!”, ”Te-ai haladit”, ”Iti plac manelele, bate-te bastarca” sau ”Eu cred că tu știi româna”. Dar comentariile nu s-au oprit aici, pentru că vestea că Snoop Dogg îl ascultă pe Florin Salam a ajuns și la urechile cântărețului de manele. Evident, acesta nu a putut rămâne indiferent la onoarea pe care i-a făcut-o starul american și a ținut să-i transmită și el, la rândul său, un mesaj.

”Îți mulțumesc că mă asculți, regele meu”, este mesajul pe care i l-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg, iar mesajul poate fi văzut în galeria foto a articolului. Fanii nu s-au abținut să nu dea emoticoane de râs, când au văzut ce i-a scris Florin Salam lui Snoop Dogg.

Versurile lui Florin Salam ”i-au mers la inimă”

Piesa lui Florin Salam a fost lansată în septembrie 2020, iar versurile sună cam așa:

„Șmecherilor cartonați
Ce repede vă udați
Acum după pandemie
De voi lumea nu mai știe
Se vede cine e valoare
Că a rămas tot în picioare”.

Dar Snoop Dogg nu este la prima ”întâlnire” cu România. În luna martie 2016, acesta și-a postat pe instagram un selfie alături de un check-in, iar locația era una din țara noastră. Mai exact, rapperul și-a dat check-in în comuna Bogota din Târgu Mureș, cu toate că el se afla în Bogota, Columbia. Imediat după, Snoop Dogg a postat o nouă imagine cu el pe instagram, dar și pe Facebook, iar la locație a trecut aceeași comună, adică Bogata din Mureș. Iar pe Facebook, e a postat și un mesaj pentru fanii lui din România.

Snoop Dogg, pe numele real, Calvin Cordozar Broadus, Jr., s-a născut pe 20 octombrie 1971, Long Beach, California. El este un rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical și actor american. Din iulie 2012, el folosește numele de scenă Snoop Lion, iar în trecut a folosit numele Snoop Doggy Dogg, dar cel mai notabil a fost numele de Snoop Dogg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI