Florin Salam, din nou în doliu. A făcut anunțul morții cu durere în suflet

Florin Salam, din nou în doliu. A făcut anunțul morții cu durere în suflet
Ghinioanele se țin lanț de Florin Salam

Se pare că Florin Salam, anul acesta, are parte de înmormântări. Recent a participat la înmormântarea lui Ion Petrișor, un cunoscut impresar în lumea maneliștilor. Astăzi, manelistul anunța pe rețelele de socializare că un alt apropiat ar fi murit în condiții ciudate.

Ghinioanele se țin lanț de Florin Salam

Pe 7 mai Florin Salam, alături de alți cunoscuți din lumea manelelor, participa la înmormântarea unui cunoscut impresar. Ion Petrișor a decedat în urmă cu câteva zile, iar în ziua înmormântării, pe 7 mai, celebrul manelist s-a aflat la căpătâiul acestuia. Manelistul a cântat cât l-au ținut puterile, de jale, iar familia impresarului își plângea ruda.

Un alt apropiat de-al manelistului a decedat

După acest moment Florin Salam anunța că un alt apropiat ar fi decedat în America. Conform artistului, prietenul acestuia ar fi fost împușcat.

”Am primit un telefon din America, de la prietenul meu Patronul, care m-a sunat cu un foc mare în inimă. Este o mare tragedie și cea mai mare întristare care există la ora asta în America pentru că Babi nu mai e printre noi, cei de acolo știu cum s-a întâmplat.

Patronul a apelat la Florin Salam să îi facă o melodie pentru Babi, Dumnezeu să îl ierte, pentru familia lui. Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie.”, anunța Florin Salam pe rețelele de socializare.

Manelistul pleacă în America la înmormântare

Florin Salam va pleca în America. Și nu, nu va pleca să se plimbe, ci la înmormântarea unui apropiat de-al său. Manelistul a postat anunțul imediat după înmormântarea lui Ion Petrișor, pe rețelele de socializare. În clipul cu pricina Florin Salam anunța că la rugămintea Patronului, va pleca în America, să cânte la înmormântarea celui care se numește Babi.

”Dumnezeu să îl ierte pe Babi. Așa că Patronule sunt lângă tine, aș vrea să fiu mai mult la bucurie și să nu te mai văd supărat… Dar dacă așa e situația eu sunt și la greu lângă tine. Se execută ce ai spus tu, de aici din inimă, din respect.

Voi cânta pentru Babi o melodie grea, cât de curând și când va veni în țară vreau să știe familia lui că voi merge și în Vâlcea, măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor.”, a mai spus manelistul în clipul postat pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI