Florin Salam, dezvăluire neștiută despre Costi Ioniță și Adrian Copilul Minune. Totul a pornit de la o manea

Florin Salam, dezvăluire neștiută despre Costi Ioniță și Adrian Copilul Minune. Totul a pornit de la o manea
Florin Salam a făcut o dezvăluire despre Costi Ioniță și Adrian Copilul Minune

În 1998, prezent la repetițiile pentru Festivalul Mamaia, Costi Ioniță l-a descoperit pe Mihai Trăistariu, care concura la secțiunea interpretare. Așa a luat naștere trupa ”Valahia” în formula care a făcut ravagii în țară. A început apoi să și compună, nu numai să cânte, a descoperit trupa Exotic, iar în paralel a creat prima sa manea, ”Femeia care te iubește”. La scurt timp, a ajuns la o variantă plăcută de public, ”Of, viața mea”. Deși au trecut două decenii de la conceperea acestui HIT, interpretat de el și Adrian Copilul Minune, recent, melodia a revenit în discuție. Participarea lui Florin Salam la podcastul lui Damian Drăghici a fost prilejul pentru ca manelistul să-și spună oful în privința celebrului cântec.

”Of, viața mea”, mărul discordiei în lumea manelelor. Florin Salam a făcut o dezvăluire neștiută despre Costi Ioniță și Adrian Copilul Minune

La 20 de ani de la apariția piesei ”Of, viața mea”, care a revoluționat manelele în România și i-a consacrat pe Costi Ioniță și Adrian Minune, Florin Salam vine cu o dezvăluire surprinzătoare. Manelistul susține că el este autorul celebrei melodii și îl acuză pe Costi că și-a însușit meritele succesului.

„A uitat să anunțe că e piesa mea”, i-a spus Florin Salam lui Damian Drăghici.

„Of, viața mea?… Da, eu am făcut piesa asta! Numai că… acum îmi cer scuze de la… cei care n-au știut, de fapt!… Piesa asta nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea! Compoziția a fost a mea, 100%. Eu trebuia s-o cânt de fapt, dar na, pe vremea aia nu eram cunoscut.

Bineînînțeles că a cântat-o nașul meu (Adrian Minune, n.r.) care,… nu se mai pune problema… Dar Costi trebuia să anunțe și el: asta e melodia lui Florin Salam! Dar n-a anunțat, lasă, măcar să le anunțe pe astea, de acum încolo! Pe astea e obligat să le anunțe”, a continuat manelistul.

Și Vali Vijelie spune că e autorul

Anterior, Vali Vijelie a susținut că el a compus ”Of, viața mea”. Acesta a mărturisit că după ce a scris-o i-a vândut-o lui Costi Ioniță pentru 2.000 de dolari.

„Of, viata mea”, Costi știe foarte bine, a fost compusă de mine. Adrian mi-a cerut voie să o cânte împreuna cu Costi. Eu i-am spus că îi dau voie cu cea mai mare plăcere, dar să-mi dea ceva să dau pe la barbă. Și Adrian mi-a dat 2.000 de dolari. A fost darnic. Și i-am zis că poate să ia tot albumul să-l faca cu Costi, care n-a zis nimic, a spus că e treaba noastra. Noi am făcut-o cum cântam noi la nuntă, el a facut-o pentru discotecă și îl felicit pentru asta”, spunea Vijelie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI