Florin Prunea, radical după înfrângerea lui Dinamo. Unde sunt problemele, de fapt, la echipă

Florin Prunea nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo, fosta sa echipă

Problemele lui Dinamo nu s-au terminat după ce echipa a trecut sub conducere spaniolă. Ba chiar par să se înrăutățească. Au fost aduși jucători pe salarii foarte mari, dar rezultatele întârzie să apară. Dinamo a suferit sâmbătă seară a patra înfrângere consecutivă în Liga 1, scor 0-2, cu Sepsi Sfântu Ghoerghe. Cu doar cinci puncte în clasament, Dinamo este pe locul 14.

Florin Prunea, fost jucător al lui Dinamo, este convins că lucrurile merg în direcția greșită la Dinamo. Iar bugetul uriaș de salarii ar putea fi o problemă în plus pentru viitorul clubului. În plus, jocul echipei lui Cosmin Contra nu dă speranțe că lucrurile s-ar putea rezolva curând. Dinamo ar fi trebuit să piardă la scor mult mai mare partida cu Sepsi, mai crede Florin Prunea.

Dinamo a fost și anul trecut în pericol să retrogradeze. A fost salvată de propunerea FRF de a mări numărul de echipe în Liga 1

„Cred că este un cumul de factori. Totul pleacă de sus, peștele de la cap se împute. E clar că acolo sunt și probleme extrasportive, totul pleacă de la bani. E bine că le-au crescut contractele jucătorilor români, i-au adus la un nivel, dar nu știu ce vor face când vor trebui să plătească salariile jucătorilor străini.

Am văzut că sunt salarii de 35.000 de euro, vorbim de un buget lunar de salarii de 300.000 de euro. Cu tot cu taxe. De unde plătești? Dacă nu-i dai banii lui Borja Valle sau lui Aleix Garcia, își iau bagajele și pleacă. Meciul de aseară nu reflectă realitatea. După ocaziile de aseară trebuia să fie 6-0.

Jocul este unul care nu îți dă speranțe de viitor, de aceea Contra era dezamăgit după meci. Îmi pare rău de el. Când spui că ti-e rușine să porți emblema clubului, înseamnă că ai o mare problemă în interior”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.

Cosmin Contra vrea să creeze un lot cât mai competitiv la Dinamo, dar rezultatele întârzie

După ce Pablo Cortacero a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță, s-a făcut o campanie de achiziții agresivă. Au fost aduși foarte mulți fotbaliști străini, cu salarii mult peste media din Liga 1. Doar că rezultatele întârzie să apară. Iar Dinamo este în pericol să fie din nou în lupta pentru evitarea retrogradării. După ce anul trecut a scăpat la limită, ajutată și de decizia propusă de FRF, de a mări numărul de echipe în Liga 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI