A fost dat afară de la Dinamo! Collado și Couto l-au acuzat că divulgă informații secrete

A fost dat afară de la Dinamo! Collado și Couto l-au acuzat că divulgă informații secrete
Bogdan Bălănescu vinovatul numărul 1 de dezastrul de la Dinamo

Pentru mulți dinamoviști, numele de Bogdan Bălănescu este sinonim cu funcția de președinte al clubului din Ștefan cel Mare. Conform unor informații de ultimă oră, se pare că acesta a fost dat afară de la club.

Bogdan Bălănescu a fost dat afară de la Dinamo

Clubul Dinamo s-a aflat în pragul falimentului, mai ales după ce fostul patron, Ionuț Negoiță anunța că nu mai vrea să investească. Lucrurile s-au adâncit și mai rău odată cu criza generată de noul coronavirus. Bogdan Bălănescu, mâna dreaptă a lui Negoiță și președintele clubului a avut multe derapaje în presă referitoare la noii acționari.

Surse din interior spun că, odată făcută achiziția de Jose Melero Marin, Bălănescu ar fi fost cel care sifona informațiile. Conform GSP.ro, Pablo Cortacero, președinte CA, Cornel Dinu, Eftimescu, Cornel Țălnar și Cristi Hîldan au luat decizia de a-l elimina din structura de conducere a clubului, plecând de la acesată premiză.

”Noi am venit cu altă mentalitate, cu alte obiective. E vorba de alt proiect mult mai egoist, mult mai mare decât ce a fost aici. Asta e legea vieții. Și eu a trebuit să plec de la echipa mea de suflet, Granada, au venit alții în locul meu cum era normal, cu un proiect nou”, declară Pablo Cortacero.

A fost dat afară de la Dinamo! Collado și Couto l-au acuzat că divulgă informații secrete
Bogdan Bălănescu dat afară de la Dinamo

Bogdan Bălănescu critica, îniante de achiziția echipei de spanioli, la adresa noilor acționari. Se pare că ironiile sale i-au fost, de asemenea fatale.

„Presa așteaptă de doi ani pe cineva. Spaniolii nr. 1, spaniolii nr. 2. Văd că s-au prezentat, i-am văzut într-o poză cu domnul Marcel Vela. Când o sa îi vedeți într-o poză cu Ionuț Negoiță, să mă anunțați și pe mine. Acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de o firmă, iar acea firmă sau reprezentanții săi discută despre vânzarea clubului. Din punctul meu de vedere, eu aștept pe oricine dorește binele clubului Dinamo și salvarea acestui brand și a acestei echipe. Cred că viitorul acestui club este programul DDB”, declara Bogdan Bălănescu.

Collado și Couto l-au acuzat că divulgă informații secrete

Cei doi noi oficiali ai clubului l-au acuzat pe Bogdan Bălănescu de divulgarea mai multor informații din interior, legate de strategiile de redresare ale clubului și nu numai.  Printre cei care l-au acuzat se numără și Mircea Rednic, considerându-l pe acesta principalul vinocat pentru situația echipei din acest moment.

A fost dat afară de la Dinamo! Collado și Couto l-au acuzat că divulgă informații secrete
Mircea Rednic l-a acuzat pe Bogdan Bălănescu de situația de la Dinamo

”Eu Iuda îi spun. Este un singur responsabil, cred că e momentul, dacă nu are onoare să-și dea demisia, ar trebui înlăturat. A ajuns Dinamo să fie condusă de un om care n-are nicio treabă, e foarte bun acolo, la hârțoage. În rest, ar trebui să-și vadă de treaba lui. E momentul să-și vadă de treaba lui, el e principalul vinovat”, a spus Rednic.

Dinamo ajunsese la finele sezonului trecut să fie pe picior de retrogradare, dar a fost salvată pe ultimul moment de cei din Federație și din Liga profesionistă de fotbal din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI