Cosmin Contra, out de la Dinamo? ”Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Antrenorul român de fotbal Cosmin Contra trist

După ce a declarat sâmbătă că îi este rușine că este antrenorul echipei Dinamo, după mediul pierdut cu scorul 0-2 în fața formației Sepsi, Cosmin Contra a avut un discurs dur la adresa propriilor jucători și a vorbit și despre posibila plecare de la cârma echipei.

Cosmin Contra, declarație categorică. Out de la Dinamo?

Tehnicianul dinamovist Cosmin Contra a declarat, sâmbătă seară, că „îmi este rușine că port sigla asta, le cer scuze suporterilor”, după înfrângerea în fața lui Sepsi. Contra a menționat că jucătorii nu au avut personalitate și că va prefera să îi folosească pe fotbaliștii tineri, precizând că urmează o perioadă grea și că este la dispoziția conducerii clubului.

„Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamovişti pentru imaginea pe care am dat-o. Mi-e ruşine că port sigla asta. E inexplicabil, mai ales că am venit după o săptămână în care am analizat foarte bine echipa asta. O victorie meritată a lui Sepsi, felicitări.

N-am ce să găseasc nimic pozitiv în seara asta, am fost o ruşine de echipă. Nu pot să-mi explic performanţa pe care am realizat-o în seara asta. Nu-mi găsesc cuvintele, îmi cer scuze pentru imaginea arătată. În seara asta n-am avut nicio şansă, ne-au dominat din toate punctele de vedere. Nu am avut personalitate să jucăm, ne-a fost frică, să nu câştigi un duel, e inexplicabil şi pentru mine este un mare semnal de alarmă.

Prefer să joc cu tinerii decât să bag jucători cu experienţă şi să nu aibă personalitate să joace fotbal. Din păcate salariile nu joacă, poate dacă ar juca salariile am fi în primele trei echipe din România. Acum din păcate avem patru înfrângeri la rând, lucrurile sunt neliniştite. Pentru mine vor fi zile grele, sunt la dispoziţia conducerii pentru ce vor să facă. Mi-e nu-mi rămâne decât să încerc să schimb faţa echipei din seara asta”, a spus Contra pentru posturile care transmit Liga I.

Promite că va schimba strategia dacă va fi păstrat 

”Guriță” a afirmat că decizia va aparține conducerii și că a stat la discuții cu directorul sportiv, Rufo Collado. Dacă va fi păstrat la echipă, a anunțat că va schimba strategia de joc, promițând fanilor dinamoviști că „Dinamo nu va mai arăta niciodată în acest fel”.

Am vorbit acum cu directorul sportiv. Sunt la dispoziția conducerii, dacă ei consideră că nu mai merit să fiu la cârma echipei… Dar dacă ei consideră că merit să rămân, voi schimba puțin foaia, iar Dinamo nu va mai arăta niciodată în acest fel”, a spus Contra, la conferința de presă de la finalul partidei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI