01 mai 2023 | 18:32

Florin Piersic nu renunță la scenă nici la 87 de ani. Medeea Marinescu îi dezvăluie secretul: „Nu e ușor!” EXCLUSIV

Monden
Florin Piersic nu renunță la scenă nici la 87 de ani. Medeea Marinescu îi dezvăluie secretul: „Nu e ușor!” EXCLUSIV
Medeea Marinescu și Florin Piersic joacă de zece ani în „Străini în noapte”

Florin Piersic are, și la 87 de ani, o incredibilă rezistență fizică, sfidând trecerea timpului. Îndrăgitul actor clujean continuă seria spectacolelor cu piesa „Străini în noapte”. În plus, anul acesta, are agenda plină cu recitaluri și peste hotare. Actrița Medeea Marinescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre colaborarea lor de aur.

Medeea Marinescu: „Nu e ușor să joci două ore, fără pauză, la vârsta lui”

Medeea Marinescu, cea care îi dă replica, pe scenă, lui Florin Piersic, în piesa „Străini în noapte”, este impresionată de puterea de muncă a actorului, în vârstă de 87 de ani:

„Nu e ușor să joci două ore în spectacole istovitoare, fără pauză, cum e piesa în care am bucuria de ani buni și frumoși să apar alături de Florin Piersic. E vorba, desigur, despre ‘Străini în noapte’.

Cel mai recent spectacol l-am avut pe scena Naționalului, la finele lui aprilie. Și mai urmează și alte reprezentații, inclusiv prin țară, dar, din nou, și la București. Iar programul său nu se oprește aici!”, ne-a spus ea, pentru Playtech Știri.

Medeea are și o explicație privind secretul longevității celui mai îndrăgit actor român, din toate timpurile:

„Florin Piersic se hrănește cu aplauzele și căldura spectatorilor. Are o relație ieșită din comun și cu scena, dar, deopotrivă, și cu cei din sală!”

Vezi și: Țeapa pe care a luat-o Medeea Marinescu din partea unei ‘măicuțe din Prislop’. Ce a văzut după ce i-a dat bani

Florin Piersic își cântărește, cu grijă, fiecare apariție scenică

Medeea Marinescu admite că partenerul său de scenă își cântărește cu atenție eforturile pe care le implică fiecare apariție scenică:

„Are două spectacole, la care cred că ține foarte mult. Unul este acesta, în care am bucuria să joc, iar celălalt este o adaptare după ‘Peer Gynt’, al lui Ibsen, al Operei clujene.

Și cu ăsta mai ajunge prin diverse colțuri de țară. Ultima dată a fost la Botoșani, acolo unde va reveni, dacă nu mă înșel, și în luna iunie”, adaugă Medeea Marinescu pentru Playtech Știri.

Dacă partenera sa mai tânără joacă de aproape un deceniu în spectacolul cu mare priză la public, „Străini în noapte”, Florin Piersic are deja 1.300 de reprezentații. Biletele se epuizează rapid când se anunță o nouă reprezentație, deși prețul ajunge și la 150 de lei.

Vezi și: Florin Piersic împlineşte 87 de ani. Cine este cântăreaţa celebră din România care i-a furat inima actorului

La vară, Florin Piersic pleacă în turneu, în Elveția și în Italia

Medeea Marinescu a mai adăugat, pentru Playtech Știri: „În vară este foarte probabil să onorăm un turneu cu acest spectacol în Elveția și în Italia. Iar la finele lui septembrie, piesa va reveni pe afișele Teatrului Național bucureștean”.

Până atunci, ultimele două reprezentații ale actualei stagiuni sunt programate deja, pe 29 mai și respectiv 26 iunie, ambele de la ora 20.00, în sala „Ion Caramitru”. Replica Medeei Marinescu vine la câteva săptămâni după ce îndrăgitul actor sugerase, chiar la el acasă, la Cluj-Napoca, că timpul în care spectatorii îl mai pot urmări jucând pe scenă s-a diminuat:

„Îi îmbrățișez pe toți cei care mă urmăresc, îmi face plăcere să le comunic fel de fel de vești. Pe toți îi îmbrățișez și le doresc tot ce îmi doresc mie și ceva în plus.

Cu cea mai mare plăcere, românilor de pretutindeni, le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd”, spunea Florin Piersic, în Ziua de Florii a acestui an.

Vezi și: Momentul în care Sofia Vicoveanca și Florin Piersic au făcut show de zile mari pe scenă. Cum arăta îndrăgita cântăreaţă acum 30 de ani: „El rămâne unicat” EXCLUSIV

Dacă și cât va mai urca pe scenele teatrelor românești, rămâne cu siguranță la latitudinea celui mai iubit actor român în viață, Florin Piersic. Dar până la acel moment, indiferent unde ar ajunge, celebrul actor reușește de fiecare dată să bucure sufletele celor care vin în număr mare să-l vadă jucând.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro