Cum a fost surprinsă Medeea Marinescu pe străzile din Bucureşti. Partenera de scenă a lui Florin Piersic nu a mai fost văzut aşa FOTO EXCLUSIV

Cum a fost surprinsă Medeea Marinescu pe străzile din Bucureşti. Partenera de scenă a lui Florin Piersic nu a mai fost văzut aşa FOTO EXCLUSIV
Cum a fost surprinsă Medeea Marinescu pe străzile din Bucureşti. Partenera de scenă a lui Florin Piersic, într-o ipostază nemaiîntâlnită.

Cum a fost surprinsă Medeea Marinescu pe străzile din Bucureşti. Partenera de scenă a lui Florin Piersic nu a mai fost văzută așa niciodată. Paparazzi Playtech.ro au imortalizat ipostaze inedite cu actrița. Arată surprinzător de bine la cei 48 de ani.

Medeea Marinescu, o prezență fermecătoare pe scenă

Medeea Marinescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Are 48 de ani și arată mai bine ca niciodată. Românii o iubesc pentru interpretările sale din diverse filme și piese de teatru. A jucat de multe ori alături de artistul de renume Florin Piersic, în vârstă de 85 de ani.

Cei doi actori se cunosc de multă vreme. De peste un deceniu, joacă împreună în spectacolul „Străini în noapte”. Chiar și înainte de această perioadă, Medeea Marinescu și Florin Piersic erau buni prieteni. Cel din urmă este nașul de botez al surorilor gemene ale colegei sale de breaslă.

Într-o intervenție pentru presa românească, Medeea Marinescu a dezvăluit cum a ajuns să joacă pe scenă în spectacolul „Străini în noapte”. Până în anul 2010, rolul feminin din lucrarea artistică a fost interpretat de către Emilia Popescu.

„Într-o zi, primesc un telefon. Era chiar Florin Piersic”

„Relația (lui Florin Piersic – n.r.) cu familia mea a fost una foarte apropiată în trecut. Printre altele, a fost colaborator și foarte bun prieten cu tatăl meu. A devenit nașul de botez al surorilor mele gemene, născute în timpul filmărilor de la «Eu, tu și Ovidiu». Eu jucam «Egoistul» la Teatrul Național, un spectacol regizat de domnul Beligan și am primit la cabină un trandafir din partea lui Florin Piersic.

Într-o zi, primesc un telefon, la puțin timp după asta. Era chiar Florin Piersic. Mi-a vorbit despre acest spectacol („Străini în noapte” – n.r.), pe care eu îl văzusem în distribuția inițială. Pentru că partenera lui de atunci, Emilia Popescu, nu mai putea să continue colaborarea, Florin Piersic s-a gândit la mine”, povestea, în urmă cu mai mult timp, actrița, într-o intervenție televizată la Prima TV.

Cum a fost surprinsă Medeea Marinescu pe străzile din Bucureşti

Piesa „Străini în noapte” s-a bucurat și se bucură în continuare de un succes extraordinar. Pe scenă, Medeea Marinescu parcă înflorește. Frumoasa actriță nu-și arată vârstă. Și când se plimbă pe străzile Capitalei, uimește cu frumusețea sa. Ipostaze inedite cu artista au fost surprise de către paparazzi Playtech.ro, în urmă cu puțin timp.

Partenera de scenă a lui Florin Piersic a fost surprinsă la plimbare alături de cățelușul său, pe străzile înguste din zona Floreasca-Dorobanți din București. Dincolo de talentul său actoricesc, Medeea Marinescu este o apariție delicată, fragilă. Când îi privești părul fin, ochii melancolici, nu poți să nu o admiri.

Îndrăgita actriță pare mai tânără ca niciodată. Chiar ea a mărturisit, recent, că experiențele pe care le-a trăit, de-a lungul timpului, au ajutat-o să se bucure cu mândrie de viață. Poți vizualiza imaginile surprinse de paparazzi Playtech.ro în galeria FOTO a articolului.

Urmăriți Playtech.ro și pe