Florin Piersic, din nou pe scenă. Reacția genială a marelui actor român după spectacolul 1.220

Florin Piersic, din nou pe scenă. Reacția genială a marelui actor român după spectacolul 1.220
Spectacorii au rănas uimiți

Florin Piersic are 85 și a urcat din nou pe scenă. Marele actor a bifat spectacolul cu numărul 1220. El a marcat acest moment pe scena cinematografului din Cluj Napoca, orașul său natal.

Moment special pentru Florin Piersic

Marele actor Florin Piersic a revenit pe scenă după aproape doi ani de absență. El a jucat în Cluj spectacolul cu numărul 1220.

Artistul a vorbit despre dorul de scenă, de îmbrățișări și de aplauze, dar și despre emoție și succes. A fost un moment cu totul special pentru marele actor, care spune că vrea să mai trăiască.

“Eu nu vreau să mă îmbolnăvesc niciodată. Vreau să mai trăiesc!”

Cu o carieră de peste 60 de ani, Florin Piersic a stat în ultimii doi departe de spectacole și de scenă, din cauza pandemiei și a categoriei vulnerabile din care face parte din cauza vârstei sale.

Actorul a vrut să se protejeze cât de mult a putut de covid-19, iar din fericire a trecut bine peste perioada critică, acum putând să urce pe scenă din nou.

A jucat în Cluj, orașul său natal, la cinematograful care îi poartă numele cel de-al 1220-lea spectacol

Joi, Florin Piersic a revenit în atenția publicului, acolo unde se simte cel mai confortabil. A jucat în Cluj Napoca, la cinematograful care îi poartă numele, cel de-al 1220-lea spectacol din cariera sa.

„Uitați-vă la mine, atât vă spun! 1220 de spectacole în seara asta!”

El a fost ajutat să urc pe scenă de către Medeea Marinescu, partenera lui de spectacol, care i-a fost și sprijin în câteva momente pe scenă.

Cu umorul specific, actorul a glumit pe seama vârstei sale înaintate.

“Dacă vă spun câți ani am, vă ridicați și plecați acasă.”

Medicul care se ocupă de sănătatea marelui actor a fost în public și l-a supravegheat pe tot parcursul spectacolului. Florin Piersic a făcut din nou senzație pe scenă, iar după piesă a ținut să spună și câteva cuvinte pline de emoție.

Ce a spus Medeea Marinescu despre Florin Piersic

Artistul spune că îi este dor de îmbrățișări calde din partea spectacorilor sau pupicii de la final de piesă cu doamnele din sală.

Din cauza pandemiei de covid-19, normele s-au schimbat, iar normalul a căpătat o altă nuanță, acum.

 “Ne îmbrățișăm, ne pupăm cu toți care veneau – ceea ce acum nu e voie. Și îmi pare rău că nu e voie și e cam târziu, ca eu să mai aștept să mă pup cu vreo admiratoare a mea.”

Medeea Marinescu a spus că Florin Piersic este un „bun național” de care românii ar trebui să se bucure.

”Îmi dau seama cu fiecare zi care trece că Florin Piersic e un bun național de care trebuie să ne bucurăm și cumva trebuie să îl prețuim”, a spus actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI