Florin Piersic, decizie radicală de frica covid-19. Unde s-a baricadat marele actor al României EXCLUSIV

Florin Piersic, decizie radicală de frica covid-19. Unde s-a baricadat marele actor al României EXCLUSIV
Marele actor Florin Piersic a luat o decizie radicală de frica covid-19

Florin Piersic (85 de ani) se teme să nu se îmbolnăvească de Covid-19, mai ales că se află în categoria cu risc crescut, așa că și-a mutat reședința în căsuța lui de vacanță, situată la 20 de kilometri de Cluj: ” Florin Piersic s-a baricadat încă de la Crăciun în casa pe care și-a construit-o pe un deal. Se teme de boală, dar tare duce dorul spectacolelor”, ne-au spus surse din apropierea marelui artist. Însă, de dragul lui Dan Negru, bunul lui prieten, Florin a acceptat să revină la Cluj, ca să filmeze un interviu, pentru Antena 1, difuzat și de Florii.

Dan Negru, despre filmările cu Florin Piersic, la Cluj: ”Am descoperit un alt Piersic, mult mai energic”.

Antena 1 difuzează în acest weekend, sâmbătă și duminică, de la orele 22.00, interviul realizat de Dan Negru cu maestrul cinematografiei și al teatrului românesc, Florin Piersic. Despre această întâlnire emoționantă, la Cluj, Dan Negru ne-a spus, pentru playtech.ro:

”Florin Piersic este cel mai iubit român, din ultimii 50-80 de ani. L-am văzut de Crăciun, ultima dată, iar acum am descoperit un alt Piersic, mult mai energic, mai vioi și mereu îl întreb de unde atâta energie”.

Dan Negru a mai menționat, pe Facebook: ”După emisiunea de Crăciun, am mai vorbit cu Florin doar la telefon, stările de urgență, virușii și valurile virușilor ne-au ținut departe. Am fugit până la Cluj pentru că n-avea cum să lipsească din „Legendele”. Și pentru că mi-am promis că-l voi aduce de fiecare Sărbătoare în casele din România! El fiind o sărbătoare!”.

Florin Piersic are trei locuințe: două în Ardeal și una în București

Marele actor Florin Piersic și-a cumpărat trei locuințe, din banii câștigați din film și din teatru: ”Deține un apartament în București, unde stă când vine la filmări, la televiziuni, un apartament în Cluj, și încă o casă de vacanță, construită pe un deal, la 20 de kilometri de Cluj. Acolo s-a baricadat încă de la Crăciun, e o zonă cu aer curat și lume puțină, acolo se simte mai relaxat, mai păzit de boală”, ne-au spus apropiații artistului, pentru impact.ro

”Florin Piersic nu renunță la cariera artistică, d-abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul”.

Marele actor, care a făcut istorie cu rolul lui ”Mărgelatu”, duce dorul scenei. Florin Piersic a jucat, ultima oară, în toamna lui 2020, pe scena Teatrului de vară din ”Herăstrău”, în piesa de succes ” Străini în noapte”. ”Florin nu renunță la cariera artistică, dimpotrivă, d-abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul, dar preferă spectacolele mai aproape de Cluj, unde s-a stabilit de mai bine de 20 de ani, alături de cea de-a treia lui soție, Anna Török, cu care e căsătorit din 1993”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI