Florin Piersic a împlinit 84 de ani astăzi. Ce mesaje i-au transmis vedetele de ziua lui

Florin Piersic a împlinit 84 de ani astăzi. Ce mesaje i-au transmis vedetele de ziua lui
Florin Piersic a împlinit 84 de ani astăzi. Ce mesaje i-au transmis vedetele de ziua lui

La mulți ani, Florin Piersic! Celebrul actor de teatru și film împlinește astăzi onorabila vârstă de 84 de ani. Mai multe vedete i-au transmis urări de ”La mulți ani”, printre care și Răzvan Simion și Horia Brenciu, dar și Florin Piersic Jr.

Florin Piersic a împlinit 84 de ani astăzi

Florin Piersic a mai adăugat un an în calendarul vieții, astfel că celebrul actor a împlinit vârsta de 84 de ani. Răzvan Simion a ținut să-l felicite pe maestru punând o imagine cu cei doi pe Instagram, cu mesajul ”La mulți ani, la mulți ani!”.

Și Horia Brenciu i-a transmis urări lui Florin Piersic, cu ocazia zilei de naștere! ”Unu-i Piersic… 🙂 La mulți ani, iubitul nostru drag!”, a transmis vedeta pe contul de Instagram.

Fiul său, Florin Piersic Jr. a ținut să transmită că… 84, vârsta împlinită de tatăl său, este doar un număr. Și așa credem și noi având în vedere că reputatul actor este extrem activ și de vivace. Acesta merge la înot, ridică greutăți, face sport și joacă baschet, pentru ”a nu se văita de genunchi”.

”Peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni”

Florin Piersic, născut pe 27 ianuarie 1936, în Cluj, Regatul României, este un actor român de film, radio, televiziune, scenă și voce. A jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. Recent, acesta a făcut o mărturisire tulburătoare. Florin Piersic a declrat că crede pe viitor oamenii nu-și vor mai amtinti de el.

” (…)Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema… Soția mea, care este lângă mine, spune că nu este adevărat. Eu spun că peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni. Îmi pare rău că trebuie să îți spun asta. Nu îmi face plăcere să spun asta, dar am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțîn sunt pomeniți. Poate ai observat și cei care ascultă această convorbire dintre noi doi realizeză că eu, tot timpul, încerc să îi pomenesc pe cei care mi-au făcut bucurii, care mi-au fost aproape sau parteneri, oameni care au fost alături de mine și s-au dus. Mă doare foarte tare. Mă doare sufletul când mă gândesc că au rămas atât de puțini… Eu nu i-am uitat și ei există în sufletul și in mintea mea”, a declarat Florin Piersic pentru Realitatea TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI