Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, prima reacție după ce a fost chemat la DNA. „Am vrut să ajut pe cineva”

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, prima reacție după ce a fost chemat la DNA. „Am vrut să ajut pe cineva”
Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, prima reacție după ce a fost chemat la DNA

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la trupa de comedie ”Vacanța Mare”, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigațiile într-un dosar mai vechi, deschis pentru trafic de influență, în care artistul are calitatea de suspect. Prima reacție.

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, prima reacție după ce a fost chemat la DNA

Petrescu a fost chemat la DNA, miercuri dimineață, 19 februarie, cu privire la dosarul în care este acuzat de trafic de influență, ce se află pe masa magistraților de 8 ani. Actorul a primit rolul principal în această scenetă după ce Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa din Capitală de la acea vreme, a mers la DNA și a formulat un denunț împotriva sa. Medicul le-a povestit anchetatorilor că umoristul ar fi pretins și primit 5.000 de euro pentru un anume contract de publicitate cu OTV.

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, prima reacție după ce a fost chemat la DNA.
Axinte la DNA

Artistul ar fi luat acea sumă ca să intervină pe lângă Dan Diaconescu, pentru ca cel din urmă să nu denigreze activitatea unității sanitare. Prezentatorul ar fi trebuit să nu mai facă știri negative ori alte comentarii legate de activitatea spitalului. Banii ar fi rămas la comediant, după cum spunea Diaconescu la acea vreme. Anul 2016 l-a găsit pe actor în duba de la penitenciarul Rahova, cu care urma să ajungă la sediul Direcției Anticorupție. Atunci, Axinte a negat că ar fi primit bani de la managerul unității spitalicești.

Prima reacție a actorului

„Eu nu am luat nimic. Am zis doar sa il ajut si i-am spus lui Dan Diaconescu: “mai, nu mai vorbi in emisiuni despre spital, ca cine stie cum ai nevoie de spital. Cine vrea sa ajute pe cineva ajunge la DNA”, spunea umoristul.

Astfel, Axinte a fost chemat, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigațiile. Despre postura în care se află, avocatul acestuia a spus: „Deocamdată este suspect, sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu”.

„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: . Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) . Şi eu i-am pus în legătură”, a declarat Axinte la sediul DNA, potrivit MEDIAFAX.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI