Ultimă oră! Florin Petrescu, Axinte din Vacanța Mare, audiat la DNA. Ce acuzații i se aduc

Ultimă oră! Florin Petrescu, Axinte din Vacanța Mare, audiat la DNA. Ce acuzații i se aduc
Ultimă oră! Florin Petrescu, Axinte din Vacanța Mare, audiat la DNA

Actorul Florin Petrescu, Axinte din ”Vacanța Mare”, este audiat la DNA, în aceste momente. Artistul este suspectat într-un dosar de trafic de influență. Petrescu ar fi luat câteva mii de euro de la managerul unui spital, pentru ca cel din urmă să nu denigreze activitatea unității sanitare. Comediantul se apără: „Nici vorbă de așa ceva”, completând cu: „aveți grijă dacă vreți să ajutați pe cineva, că puteți ajunge la DNA”, a glumit actorul.

Florin Petrescu, Axinte din ”Vacanța Mare”, audiat la DNA

Actorul Florin Petrescu, identificat încă cu grupul urmoristic ”Vacanța Mare”, a fost chemat la DNA , miercuri dimineață, unde a fost înștiințat că are calitatea de inculpat într-un dosar de trafic de influență.

Hagi, apel către români pentru fiul său. “Să ne rugăm pentru Hagi”
Axinte, la DNA

Istoric. Dosarul, de 8 ani pe masa magistraților. Petrescu a primit rolul principal în această scenetă după ce managerul spitalului Malaxa a mers la DNA și a formulat un denunț împotriva lui. Doctorul le-a povestit anchetatorilor că umoristul ar fi pretins și primit 5.000 de euro pentru un anume contract de publicitate cu OTV. Actorul ar fi luat acea sumă ca să intervină pe lângă Dan Diaconescu, pentru ca cel din urmă să nu denigreze activitatea unității sanitare.

„Cine vrea să ajute pe cineva ajunge la DNA”

Mai exact, prezentatorul TV ar fi trebuit să nu mai facă știri negative ori alte comentarii legate de activitatea spitalului. Banii ar fi rămas la comediant, după cum spunea Diaconescu la acea vreme. Așadar, anul 2016 l-a găsit pe artist în duba de la penitenciarul Rahova, cu care urma să ajungă la sediul Direcției Anticorupție. Atunci, Axinte a negat vehement că ar fi primit bani de la managerul instituției spitalicești.

„Eu nu am luat nimic. Am zis doar sa il ajut si i-am spus lui Dan Diaconescu: “mai, nu mai vorbi in emisiuni despre spital, ca cine stie cum ai nevoie de spital. Cine vrea sa ajute pe cineva ajunge la DNA”, spunea actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI