Cât de mult s-a schimbat Dan Diaconescu, de când nu mai apare în public. Cum a fost surpins, vineri

Autor: Andrei Simion - 08:29, 11 ian. 2020
Cum arată Dan Diaconescu în 2020?

Dan Diaconescu a fost surprins într-o fotografie inedită!

Dan Diaconescu, apariție în public, la distracție

Dan Diaconescu a fost unul din cei mai controversați jurnaliști din România, fiind condamanat cu executare pentru inracțiunea de șantaj. Fostul prezentator TV în vârstă de 52 de ani a primit o pedeapsă de închisoare cu executare de 4 ani și 6 luni în data de 4 martie 2015, însă el
a ispășit mai puțin, ieșind din penitenciar înainte de termenul stabilit, pe 28 noiembrie 2017. Însă, cel mai important de precizat este faptul că Dan Diaconescu nu mai are voie să practice jurnalismul, după cum au stabilit autoritățile. El va mai avea din nou voie să lucreze ca jurnalist abia după 4 martie 2025.
Până atunci, Dan Diaconescu se bucură de libertate și de timp liber. El a fost surprins alături de prieteni- Mihai Mitoșeru și Romică Țociu, personaje bine cunoscute din plan autohton. Cei trei s-a distrat vineri, la restaurantul unui salon de evenimente din localitatea Domnești, județul Ilfov.
Dan Diaconescu nu pare să se fi schimbat prea mult de când îl știm după aparițiile de la TV, însă, este, cu siguranță mai slab. Fostulului candidat la predidențialele din 2014 este însă la fel de zâmbăreț, așa cum și-a obișnuit publicul de atâta vreme.

Dan Diaconescu se relaxează la un restaurant, alături de prieteni
Dan Diaconescu se relaxează la un restaurant, alături de prieteni

„În direct”, este descrierea fotografiei postat pe Facebook de Mihai Mitoșeru. El glumește, făcând cumva referire la perioada în care Dan Diaconescu se afla în direct în fiecare seară pe postul de televiziune OTV, un post cărui i s-a retras ulterior licența.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI