Florin Pastramă, operat de urgență. Brigitte s-a speriat când l-a văzut: ”A ieșit ca după război”

Florin Pastramă, operat de urgență. Brigitte s-a speriat când l-a văzut: ”A ieșit ca după război”
”A ieșit ca după război”

Din vacanță Florin Pastramă a ajuns direct pe masa de operație. Dar, ca de fiecare dată, Brigitte i-a fost alături, însă a rămas șocată de felul în care arată soțul ei după operație.

Florin Pastramă, operat de urgență

Cuplul format din Brigitte și Pastramă le arată fanilor totul prin intermediul emisiunii de la Antena Stars. Acum, aceștia au ajuns să filmeze din cabinetul doctorului. Cei doi au fost într-o vizită scurtă la Timișoara, la rudele brunetei, dar concediul lor s-a transformat peste noapte, aceștia ajungând la spital.

Victimă a fost Florin Pastramă, care are o infecție destul de gravă la buză, fapt pentru care a ajuns pe masa de operație.

”Faceți ce știți, numai să nu mă mai doară. N-am dormit deloc toată noaptea și Brigitte a dormit lemn. Așa mă iubește ea pe mine, mă enerva, îmi venea să o bat”, a spus Florina Pastramă înainte de a se lăsa pe mâna medicului specialist, potrivit Spynews.ro.

Florin Pastramă și Brigitte
Florin Pastramă operat de urgență. Brigitte s-a speriat când a văzut cum arată

Brigitte i-a fost alături

Așa cum era de așteptat, Brigitte i-a fost tot timpul alături lui Florin Pastramă și l-a așteptat nerăbdătoare în sala de așteptare. După aproape două ore petrecute în cabinetul doctorului, Florin a ieșit din sala de operație, mai rău decât ar fi crezut bruneta.

”După 2 ore a ieșit Pastramă al meu din cabinet, șchiop, ca după război, n-am știut dacă a fost la ortoped sau la dentist. Acum mergem la farmacie să luăm tratamentul că îl doare mai tare că a lucrat acolo”, a spus Brigitte în cadrul emisiunii ”Brigitte&Pastramă” de la Antena Stars.

Brigitte a tras o sperietură zdravănă

Chiar înainte de plecarea în vacanță, Brigittte a trebuit să pună totul la punct, până la cele mai mici detalii. În timp ce pregătea hainele pentru vacanță, bruneta a observat că Florin nu și-a îndeplinit sarcina principală, aceea de a prepara cafeaua de dimineață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI