Florin Pastramă o înșală pe Brigitte Sfăt? Dovada care poate termina relația lor

Florin Pastramă o înșală pe Brigitte Sfăt? Dovada care poate termina relația lor
Raluca Podea, noi dezvăluiri. Florin Pastramă o înșală pe Brigitte?

Războiul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă este departe de a se fi terminat. Cele două continuă să se acuze și amenințe. De această dată, cel vizat este soțul brunetei, Florin Pastramă. Bărbatul este suspectat că ar fi înșelat-o pe actuala soție cu fosta lui logodnică.

Raluca Podea, noi acuzații. Florin Pastramă ar înșela-o pe Brigitte

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, continuă să susțină că nu are ca scop prelungirea conflictului cu familia Pastramă, ba chiar ar vrea să-l stopeze, folosindu-se de lege. Aceasta a depus mai multe plângeri penale pe numele celor doi și cere daune morale în valoare de peste un milion de euro, reprezentând contravaloarea mai multor contracte pe care le-ar fi pierdut din cauza scandalurilor în care a fost implicată.

„Nu știu și nu mă interesează. Nu am nicio legătură cu aceste două specimene. Vreau să ies din acest scandal și atunci nu știu cu ce aberații mai apar, ca să își facă apariții televizate. Cine este doamna în cauză? O știm cu toții că are un dosar, că a făcut ceva… eu nu am vrut să fac niciodată reclamă. Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor”, a declarat Raluca Podea la Antena Stars.

Florin continuă să o caute, susține blonda

De asemenea, femeia a afirmat că Florin Pastramă continuă să o caute, deși relația dintre ei s-a încheiat de mult. Raluca Podea nu a oferit prea multe detalii despre presupusa infidelitate a lui Florin, dar infirmă orice zvon despre posibilitatea ca ea să dorească să-l recucerească pe bărbat. Aceste discuții au apărut după ce Brigitte a dat de înțeles că Podea îl vrea pe Florin Pastramă înapoi, fără să poată accepta ideea că și-a refăcut viața alături de cea mai mare rivală a ei, atât din lumea mondenă, cât și din cea amoroasă.

„Nu există așa ceva în viața asta. Eu am relația mea de prietenie cu fratele și cu cumnata lui, înainte să îl cunosc pe acest domn. Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin când pleacă de acasă. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea. Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal. Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, a completat Raluca Podea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI