Florin Pastramă, gest şocant în timp ce Brigitte era luată la audieri. Cei doi riscă să ajungă la închisoare pentru nişte sume modice

Florin Pastramă, gest şocant în timp ce Brigitte era luată la audieri. Cei doi riscă să ajungă la închisoare pentru nişte sume modice
Ce gest a făcut Florin Pastramă în timp ce Brigitte era luată la audieri?

Florin Pastramă a făcut un gest surprinzător în timp ce soția sa era luată la audieri. Ce se întâmplă în controversata familie? Cei doi au fost recent puși sub control judiciar, măsură luată pentru viitoarele 60 de zile.

Florin Pastramă, gest șocant în timp ce Brigitte a fost luată la audieri

Momente grele pentru familia Pastramă. Soții nu au contenit să șoheze cu aparițiile sau afirmațiile lor încă de când au decis să înceapă o poveste de iubire. Din păcate, clipele grele continuă să-i încerce pe îndrăgostiți. Florin și Brigitte au fost ridicați și duși la secție să dea declarații în dosarul măștilor de protecție contrafăcute.

Vedetele au intrat în atenția procurorilor după ce în pandemie și-au deschis o afacere online cu măști. Nimic ieșit din comun până aici. S-a demonstrat, însă, că acestea erau contrafăcute, ulterior ambii au fost ridicați și duși pe rând la audieri. Prima care a dat explicații pentru cele întâmplate a fost Brigitte Pastramă.

În timp ce ea era în drum spre secție, Florin Pastramă a rămas acasă alături de anchetatorii care au percheziționat spațiul în căutare de dovezi. Bărbatul a fost surprins continuându-și treburile cotidiene în momentul în care soția sa era săltată de autorități, făcând abstracție și de oamenii legii care se aflau în locuița celor doi.

El s-a ocupat în continuare de cele obișnuite, așa că i-a dat de mâncare câinelui, mai apoi l-a închis în cușcă, arată wowbiz.ro. Florin și Brigitte Pastramă riscă închisoarea în dosarul măștilor contrafăcute:

„www.mastidefirma.ro cele mai frumoase, brandurile tale favorite, le găsești pe www.mastidefirma.ro, este site-ul meu și măștile au prețuri de la 14,5 lei la 49.9 lei„, este descrierea făcută de Briggite Pastramă pentru instagram.com. Site-ul vedetelor nu mai este la moment activ.

Prima reacție a vededei

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații în exclusivitate pentru playtech despre situația în care se află:

„Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei. Măștile au fost scoase la vânzare pe unul dintre cele mai mari magazine online din România.

Nu știam că nu se vând cu semnele noastre. S-au vândut foarte puține până acum, nu vreau să spun un număr sau măcar un procent. Ei au crezut că noi avem atelier, le fabricăm, dar nu este așa. Noi am cumpărat acele măști după care cineva ne-a propus o colaborare pentru a le vinde”
Brigitte Pastramă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI