Florin Pastramă, bătut în mijlocul străzii? Brigitte și soțul ei, înconjurați de polițiști. Ce s-a întâmplat

Autor: Madalina Moraru - 15:15, 07 oct. 2019

Florin Pastramă ar fi fost bătut în mijlocul străzii, iar soțul vedetei a avut nevoie cel mai probabil de îngrijiri medicale. Soţul lui Brigitte Sfăt, alături de aceasta, au trecut prin momente de coșmar. Exista chiar imagini cu bărbatul care să confirme altercația, publicate de spynews.ro. Nu se cunosc prea multe detalii despre conflictul în care s-au regăsit foștii participanți de la „Ferma vedetelor”.

Florin Pastramă, bătut în mijlocul străzii?

Momente tumultoase pentru Brigitte Sfăt, după ce soțul său ar fi fost bătut în mijlocul străzii. Bărbatul ar fi suferit mai multe leziuni, la nivelul capului, având chiar fruntea plină de sânge bandajată.

Florin Pastramă, bătut în mijlocul străzii

Mai mult, bruneta i-a fost alături lui Florin Pastramă chiar și în asemenea clipe înfiorătoare, pe care nicio femeie nu și-ar dori să le trăiască. Cu atât mai puțin Briggite, care abia s-a măritat în această vară cu Florin și nu ar vrea să știe că bărbatul pe care îl iubește e în pericol.

Episodul dramatic a avut loc de curând, în această luni, și s-ar fi desfășurat în zona Fundeni, din Capitală. De asemenea, în urma conflictului, pe lângă fruntea bandajată, Florin Pastramă mai avea și pantalonii ridicați în dreptul piciorului drept. E un semn clar că ar prezenta leziuni și în acea zonă de corp, în urma loviturilor primite.

Brigitte și Florin Pastramă, înconjurați de polițiști

Florin Pastramă, bătut în mijlocul străzii
Florin Pastramă apare bandajat și plin de sânge

Florin Pastramă a fost pus într-o asemenea ipostază, iar bărbatul celebru a afișat o mină supărată, când a fost surprins de fotografi. La fel, și fosta soție a lui Ilie Năstase apare foarte serioasă și chiar panicată, de cele întâmplate. Vedeta pare să fi avut nevoie de minute-n șir pentru a realiza ce li s-a întâmplat.

Imaginile de la fața locului au mai surprins și câțiva agenți de poliție, cu care ambii soți au discutat. În jurul lor mai existau și câțiva martori. E foarte posibil chiar Brigitte să fi fost cea care a sunat la 112, pentru a cere ajutorul. Vedetele încă nu au oferit detalii legate de incidentul șocant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI