Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Cluj, însă nu în locul anunțat conform programului – VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Cluj, însă nu în locul anunțat conform programului - VIDEO
Foto: Stiri de Cluj

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns, joi, la Cluj-Napoca, dar nu în locul unde era programat să ajungă, ci în altă parte.

Viorica Dăncilă se află, joi, într-o vizită în țară, la Cluj-Napoca, alături de ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Șefa Guvernului ar fi trebuit să ajungă la Casa de Cultură a Studenților Cluj, însă premierul nu și-a mai făcut apariția.

Organizatorii au schimbat pe ultima sută de metri locația și au redirecționat-o pe șefa Guvernului spre restaurantul Mercur, un salon în care se organizează nunți din Gheorgheni, potrivit Știri de Cluj.

Motivul a fost unul simplu: premierul era așteptat de protestatari. Pentru a nu da ochii cu aceștia, Viorica Dăncilă a mers în altă parte. Dar, chiar și așa, nu a scăpat de huiduielile clujenilor.

Dăncilă, întâmpinată cu huiduieli la Institutul de Oncologie

Premierul Dăncilă a decis să facă o vizită și la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca. Însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, șefa Guvernului a folosit o intrare laterală pentru că peste o sută de protestatari se adunaseră în fața Institutului.

Când au aflat că cei doi oficiali au aflat de prezența lor și caută să-i evite, manifestanții au luat-o la fugă spre zona în care se afla premierul, scandând mesaje antiguvernamentale. Jandarmii au fost nevoiți să intervină, potrivit unui video postat de Hotnews.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe