Florin Dumitrescu se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Ce nume a ales juratul de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Ce nume a ales juratul de la Chefi la Cuțite
Chef Florin Dumitrescu va fi din nou tată

Chef Florin Dumitrescu se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Vedeta emisiunii Chefi la Cuțite, difuzată de postul de televiziune Antena 1, a făcut recent marele anunț printr-o posatare pe Instagram.

Chef Florin Dumitrescu va fi din nou tată

Juratul de la Chefi la Cuțite a anunțat printr-o postare pe Instagram că va deveni tată pentru a treia oară. Soția lui îi va dărui în curând o fetiță, pe care o va boteza Zelda. Celebrul bucătar și partenera lui de viață, Cristina Sima-Dumitrescu, sunt împreună de 9 ani. După patru ani de relație, cei doi au făcut o fetiță, pe Ava.

Florin și Cristina au făcut o nuntă de poveste și apoi au devenit din nou părinți. Au făcut tot o fetiță, pe care au botezat-o Mia. Chef Florin Dumitrescu a anunțat că va fi tată din nou, tot de fetiță.

Foto: Instagram Chef Florin Dumitrescu
Foto: Instagram Chef Florin Dumitrescu

„Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, spunea Chef Florin Dumitrescu în anul 2015, când devenea pentru a doua oară tătic.

Chefi la cuțite este un cooking show românesc, care a fost difuzat prima dată pe 7 martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea este moderată de Gina Pistol. Juriul este format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În anul 2017, Chefi la cuțite, a fost desemnat cel mai bun show de divertisment la Premiile Radar de Media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI