Florin Dumitrescu, în lacrimi la Chefi la cuțite. A izbucnit după semifinală: ”Gata, nu mai pot!”

Florin Dumitrescu, în lacrimi la Chefi la cuțite. A izbucnit după semifinală: ”Gata, nu mai pot!”
Florin Dumitrescu, în lacrimi la Chefi la cuțite. A izbucnit după semifinală ”Gata, nu mai pot!”

Florin Dumitrescu a izbucnit în lacrimi la Chefi la cuțite după semifinală, când a zis ”Gata, nu mai pot!”. Celebrul bucătar a emoționat o țară întreagă, mai ales că după emisiune, juratul, a avut și o explicație pentru reacția sa incredibilă.

Chef Florin Dumitrescu, cu ochii plini de lacrimi. Ce a pățit bucătarul în ultima emisiune Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu a plâns în emisiunea Chefi la cuțite. În semifinala care a avut loc luni, concurenții, dar și jurații de la ”Chefi la cuțite” au avut parte de mai multe momente pline de emoție. Înainte de a se lupta pentru a merge mai departe, cu toți s-au bucurat pentru că familile le-au trimis mesaje video, care le-au dat puterea de a merge mai departe, dar care i-au făcut să și plângă.

Pentru că fiecare dintre ei și-a văzut persoanele dragi, atunci când în scenă au intrat copiii concurenților, lacrimile tuturor au început să curgă șiroaie. Chiar și Florin Dumitrescu, tată de fete, a fost surprins de camerele de luat vedere cu ochii umezi.

Florin Dumitrescu, profund impresionat

Deși toată lumea a crezut, inițial, că juratul plânge fiind emoționat de cele auzite, ei bine, ulterior, el a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care a plâns pur și simplu. Chef Florin Dumitrescu a spus că mesajele primite de concurenți de la copiii lor i-au adus aminte de gestul făcut de una dintre fetițele lui, atunci când, după o zi de filmare, a ajuns acasă foarte obosit, dar și foarte abătut.

Florin Dumitrescu, soț și tată de nota 10

Toată lumea știe că Florin Dumitrescu este un soț de nota 10, dar și un tată extrem de devotat pentru cele două fetițe pe care le are și cărora le îndeplinește toate poftele, indiferent că trebuie să se joace cu păpușile ori să se îmbrace în roz. Astfel că, memorabilul moment s-a petrecut în văzul tuturor, aducând și mai multă emoție în platoul emisiunii Chei la Cuțite de la Antena 1.

Una dintre fiicele lui Florin Dumitrescu i-a făcut acestuia o piesă de teatru. A uitat toate supărările

”Când a plecat Vincent am ajuns acasă și eram foarte supărat și Mia mi-a făcut o piesă de teatru. Aoleu, Florine! A știut că sunt supărat și mi-a făcut o piesă de teatru. De aia mi-e dor de ele. Au harul și talentul ăsta de a te remonta. Și în momentul în care vezi copii în mesajele video îți dai seama că e singura sursă de energie pe care poți să ți-o iei. Gata, nu mai pot!”, a spus chef Florin Dumitrescu cu ochi plini de lacrimi, imediat după ce concurenții au primit mesajele extrem de emoționante de la familie.