Cel mai mare scandal de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a luat foc: ”Scărlătescu nu mai există pentru mine”

Cel mai mare scandal de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a luat foc: ”Scărlătescu nu mai există pentru mine”
Catalin Scarlatescu l-a sos din sarite pe Florin Dumitrescu

S-a înregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Cătălin Scărlătescu după ce acesta din urmă nu i-ar fi acordat atenția cuvenită. Asta l-a făcut pe primul pe chef Dumitrescu să exclame: ”Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine”.

Scandal în direct la Antena 1. Ce și-au reproșat chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de față cu telespectatorii

A fost rost de scandal la emisiunea ”Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. Ultima ediție a show-ului gatronomic a fost una plină de tensiune, astfel că au ieșit scântei între chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Concurenții celor trei chefi au fost puși să facă platouri demne de un chef cum avea loc în anii 80-90. La început a părut o sarcină ușoară, numai că unii dintre concurenți erau copii în acei ani, astfel că platourile au devenit o sarcină grea.

Platourile din anii 80, motivul de scandal dintre cei doi chefi colegi

Astfel, fiecare echipă de la ”Chefi la cuțite” a convenit să pregătească o farfurie bogată, plină de preparate care mai de care. Însă, la un moment dat, Florin Dumitrescu, atât de încântat că pe platoul său vor exista inclusiv cârnații tăiați la capete, în formă de cruce, l-a abordat pe Florin Scărlătescu pentru a-i arăta ce a realizat el.

Numai că chef Cătălin Scărlătescu l-a cam trimis la plimbare pe colegul său neacordându-i atenția cuvenită, fiind ocupat cu altceva. Florin Dumitrescu s-a supărat nenorocire mare.

Florin Dumitrescu s-a descurcat mai bine la proba grea

Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, vădit deranjat de reacția colegului său.

Chiar dacă este cel mai tânăr dintre trei chefi, Florin Dumitrescu a fost singurul care a înțeles sarcina primită. Astfel, celorlalți doi chefi le-au ieșit niște platouri care nu aduceau deloc cu unele care se făceau la bairamurile de acum 20-30 de ani.

Ce l-a mai enervat Florin Dumitrescu

De asemenea, când farfuriile au fost aproape gata, chef Florin Dumitrescu a făcut o descoperire care l-a scos din nou din fire.

Ce faceți, mă, vă bateți joc de mine?! Ne batem joc, ce facem?! Chili con carne și chiftele cu ananas în 80-90? Ați luat-o razna! Sorine, tu zici de Grasul că face hamburger în anii 80-90 și tu faci mousse de ciocolată! Chiar așa am ajuns fraierul satului, să fiu singurul care se mai ține de probe?! Chiar așa, ne batem joc de probele astea?!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de supărat.