Florin Cîțu, mesaj ireal după incendiul de la Matei Balș. Ce promisiune le-a făcut românilor

Florin Cîțu, mesaj ireal după incendiul de la Matei Balș. Ce promisiune le-a făcut românilor
Florin Cîțu, mesaj ireal după incendiul de la Matei Balș

În cursul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie, actualul premier al României a vizitat institului Matei Balș. Florin Cîțu a postat un mesaj ireal după incendiul devastator. Vă reamintim că vineri, 29 ianuarie, la orele 5 dimineața, un incendiu a cuprins unul din pavilioane. Bilanțul victimelor se ridică la 6.

Florin Cîțu, mesaj ireal după incendiul de la Matei Balș

La o zi de la incendiu, cu o întârziere rușinoasă față de poporul pe care îl servește, Florin Cîțu a fost în vizită la Matei Balș. În tot acest timp, președintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat la Sinaia unde a fost la schi, ca într-o zi normala, fără tragedii și pandemie.

Revenind la Florin Cîțu, informăm că premierul a oferit tot sprijinul său autorităților care conduc ancheta. Acesta a promis că îi va ajuta să descopere adevărul cauzei incendiului. Florin Cîțu susține că românii au nevoie de adevăr, lucru pe care îl încurajăm să îl și afle.

Florin Cîțu se implică în ancheta de la Matei Balș

„Astăzi am fost să văd ce s-a întâmplat la Institutul Matei Balș.

Am mers pentru a mă asigura că nu le lipsește nimic celor care cercetează cauza incendiului și că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede.

Am discutat cu managerul institutului, Maria Nițescu, și cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului.

Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia “merge și așa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituțiile statului.

Este nevoie de criterii de performanță urgent și le voi introduce.

Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate.

Și vă promit: vinovații vor suporta consecințele, indiferent de funcția pe care o au. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va și materializa acest principiu”, este mesajul publicat de Florin Cîțu pe pagina lui de Facebook.

Klaus Iohannis, la schi dupa incendiul de la Matei Balș

Scene revoltătoare sâmbătă, chiar a doua zi după tragedia care a zguduit România. În timp ce spitalele din țară ard pe rând de mai bine de jumătate de an, Klaus Iohannis schiază. Acesta a fost suprins pe pârtie de către jurnaliștii de la Observator TV.

Echipat corespunzător și camuflat de casca de protecție, Klaus Iohannis a fost sărac în declarații. Evident, nu avea ce adăuga având în vedere zicala: ”O imagine face cât o mie de cuvinte”.

„Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI