Klaus Iohannis, gest revoltător după incendiul de la Matei Balș. Ipostaza ireală în care a fost surprins chiar azi VIDEO

Klaus Iohannis, gest revoltător după incendiul de la Matei Balș. Ipostaza ireală în care a fost surprins chiar azi VIDEO
Klaus Iohannis a plecat la schii dupa tragedia de la Matei Bals

Klaus Iohannis a făcut un gest revoltător după incendiul de la Matei Balș. Ipostaza ireală în care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Ce a făcut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Balș, unde 6 oameni au murit, din care 4 în chinuri groaznice

Klaus Iohannis a făcut un gest revoltător a doua zi după incendiul de la Matei Balș. Președintele României a fost surprins într-o ipostaza ireală chiar azi.

Potrivit vorbei din bătrâni, ”morții cu morții și vii cu vii”, președintele Klaus Iohannis a trecut repede peste tragedia de la spitalul Matei Balș și a ales să plece la munte, la schi. Dar acesta nu a fost singur. Președintele României a fost însoțit de paza lui de la SPP, dar și de o femeie blondă (vezi imaginea în galeria foto).

Președintele Klaus Iohannis, filmat la schi

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost filmat la schi, sâmătă, pe pârtia de la Păltiniş, la doar o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din București, acolo unde şase oameni au decedat în condiții groaznice într-un incendiu devastator.

Astfel, Klaus Iohannis a fost surprins în timp ce cobora pârtia de la Păltiniş, Sibiu.

„Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele, scrie antena3.ro.

Klaus Iohannis, mesaj îndurerat pentru familiile victimelor

Excursia preşedintelui vine la numai o zi de la incendiul tragic care a avut loc în Bucureşti, la Institutul Matei Balş, acolo unde şase pacienţi bolnavi de coronavirus au decedat din cauza flăcărilor devastatoare.

Dealtfel, președintele a lansat de ieri un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate. „Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică. Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și am primit toate datele care sunt certe. A fost o intervenție foarte complicată, cu foarte multe forțe implicate. S-a reacționat extrem de rapid, în foarte puține minute. Din păcate, pentru câțiva a fost prea târziu”, a mai spus Klaus Ionahannis, felicitând forțele de intervenție pentru efortul depus.

Klaus Iohannis vrea reformarea sistemului de Sănătate

Avem de-a face cu probleme structurale în spitale și am cerut ministrului Sănătății să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă pentru întregul sistem de sănătate și aștept cât de curând primele idei„, a fost declaraţia lui Kkaus Iohannis după vizita pe care a făcut-o la spitalul Matei Balș.