Florin Călinescu, nou derapaj la Românii au Talent. Discuție indecentă cu Andi Moisescu: ”Noi ne-am c***t pe noi!” VIDEO

Florin Călinescu, nou derapaj la Românii au Talent. Discuție indecentă cu Andi Moisescu: ”Noi ne-am c***t pe noi!” VIDEO
Florin Călinescu, nou derapaj la Românii au Talent. Discuție indecentă cu Andi Moisescu: ”Noi ne-am c***t pe noi!”

Ediția și bomba la Românii au Talent. Florin Călinescu face el ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției telespectatorilor. Ce discuție indecentă a avut actorul cu Andi Moisescu: ”Noi ne-am c***t pe noi!”. Despre ce este vorba, de fapt. Pe cine a înjurat celebrul artist.

Florin Călinescu, nou derapaj la Românii au Talent

Andi Moisescu a trecut prin momente dificile la începutul sezonului 11 de la Românii au Talent. Simpaticul prezentator a fost infectat cu noul coronavirus și obligat să petreacă două săptămâni în carantină, departe de emoția celor din platoul emisiunii la care este jurat de atâția ani. Smiley a fost cel care i-a sărit în ajutor și a jurizat în locul său, în perioada în care Andi Moisescu fizic de la Românii au Talent.

Cu toate acestea, vedeta TV a rămas în contact cu ai săi colegi prin ședințe video cu ajutorul platformei Zoom. Colegul său Florin Călinescu nu s-a dezis și a încercat să destindă atmosfera, în dulcele-i stil clasic, făcând glume la adresa COVID-ului.

Zi, îți dorești să mănânci ceva în seara asta, când plec de aici?”, îl întreabă Florin Călinescu pe Andi Moisescu, prezent prin Zoom în platoul emisiunii.

Bă, am niște chestii comandate… or fi scuipat ăia prin ele, acum nu mai contează, a replicat Andi Moisescu, râzând.

Ce mai contează, măi? Noi tot ce am comandat, ne-am c***t pe noi!, a revenit Florin Călinescu cu replica.

Andi, ce vrei să mănânci? Îl trimit pe Sorin să îți lase la poartă. Serios. Dacă ai nevoie de ceva zilele astea, să îmi zici!, a intrat și Andra în discuție.

Sunt în regulă!, a conchis Andi Moisescu.

Știi corul vânătorilor? Vrei să îți aduc corul sugătoarelor din Austria? Bine, nu o să te atingă. Deci înainte îți bagă azot lichid în gură, jur. N-ai văzut așa ceva în viața ta. Trebuie să îți pui mănuși și căciuliță, a revenit Florin Călinescu cu o replică indecentă.

Ai Gold membership la ei? a spus Andi, mai în glumă, mai în serios.

Smiley, de la prezentator la jurat la Românii au Talent

Pentru iubitul Ginei Pistol, postura de a fi jurat la Românii au Talent a fost foarte dificilă. Deși are experiență la masa juriului, fiind unul dintre cei patru mentori de la Vocea României de atâția ani, Smiley a mărturisit că i-a fost greu să îi țină locul lui Andi Moisescu, în perioada în care acesta a stat în carantină, bolnav fiind de COVID-19.

„Pentru mine a fost dificil pentru că a trebuit să îi ţin locul lui Andi. Pentru aproape jumătate de emisiune. A fost greu. După 10 sezoane în care am fost în culise şi am ţinut cu fiecare concurent în parte şi am ovaţionat pentru fiecare, cumva am fost pus într-o situaţie în care a trebuit să aleg unul dintre ei…”, mărturisea Smiley, acum ceva timp.