Florin Călinescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV: ‘Am semnat cu mai multe televiziuni’

Florin Călinescu, noi dezvăluiri despre plecarea de la Pro TV: ‘Am semnat cu mai multe televiziuni’
Florin Călinescu a spus totul despre plecarea de la PRO TV! Ce o să facă în următoarea perioadă

Florin Călinescu a revenit cu detalii inedite despre plecarea de la Pro TV! Starul a venit ca jurat pentru emisiunea ‘Românii au talent’ în 2015, așa că anunțul cu privire la demisia lui i-a luat prin surprindere pe mulți fani.

Ce a spus Florin Călinescu despre plecarea de la Pro TV: ‘Aceasta e situația’

Florin Călinescu a anunțat că o să renunțe la emisiunea ce l-a consacrat, așa că această decizie a venit ca un fulger pentru mulți ce îl urmăreau. Acesta le-a promis tuturor că o să vină cu detalii despre demisia de la Pro TV, iar dezvăluirile făcute acum au elucidat misterul.

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.

Nu am nici o teamă, nicio frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți”, a transmis Florin Călinescu într-un live pe Facebook.

Ce o să facă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV

În ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri cum că fostul star de la ‘Românii au talent’ își dorește să își facă propria televiziune. Florin Călinescu a vrut să spună totul despre acest subiect, explicând că nu este cazul, ci doar a semnat diferite contracte cu mai multe televiziuni.

„Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba.

De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni.

O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea.”, a mai zis starul.

Vești triste pentru milioane de români! Florin Călinescu a renunțat la ‘Românii au talent’

Vestea că emisiunea ‘Românii au talent’ o să rămână fără Florin Călinescu a zguduit telespectatorii. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul jurat, ce este îndrăgit de fani pentru glumele savuroase făcute în show, dar și pentru naturalețea sa.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PROtv. Deci, și la „Românii au talent”. Detalii, mai încolo.”, a transmis, recent, fostul jurat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI