Florin Călinescu a spus clar de ce pleacă de la Pro TV. Nu mai există cale de întoarcere. Ce are de gând să facă după ce şi-a dat demisia

Florin Călinescu a spus clar de ce pleacă de la Pro TV. Nu mai există cale de întoarcere. Ce are de gând să facă după ce şi-a dat demisia
Florin Călinescu a spus clar de ce pleacă de la Pro TV. Nu mai există cale de întoarcere. Ce are de gând să facă după ce şi-a dat demisia

Florin Călinescu a vorbit despre plecarea de la Pro Tv, dar și despre motivul din spatele deciziei sale controversate. El a făcut mai multe declarații despre ce se întâmplă în interiorul postului tv.

Florin Călinescu a spus clar de ce pleacă de la Pro TV

Florin Călinescu a declarat că renunță la colaborarea cu Pro Tv, asta deși este perioada negocierilor pentru juriul Românii au Talent, din care omul de televiziune face parte încă din 2015.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată.

Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera”, a spus Florin Călinescu.

El a ținut să precizeze că Pro Tv nu mai e nici pe departe ce a vrut să realizeze Adrian Sârbu. În plus, spune Florin Călinescu, astăzi este vorba doar despre filme și publicitate.

Florin Călinescu: „Pro Tv a devenit un canal de filme”

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu.

El a spus că nu a obosit de câtă vreme lucrează pentru Pro Tv. Însă acum, canalul tv a devenit doar un brand care merge din inerție și deja au început să apară „fisurile”.

„Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu.

Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a adăugat Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI