Florin Călinescu, mesaj violent pe internet. Ce l-a nemulțumit pe actor: ‘Tuturor cretinilor’

Florin Călinescu, mesaj violent pe internet. Ce l-a nemulțumit pe actor: ‘Tuturor cretinilor’
Florin Călinescu, mesaj violent pe internet

Florin Călinescu a avut un mesaj violent pe Internet. Acesta s-a filmat pe Dunăre, acolo se află și în prezent. El a publicat un clip video, adresându-se „tuturor cretinilor”. Ce a transmis Florin Călinescu, în vârstă de 65 de ani. După ce a plecat de la PRO TV, Florin Călinescu a rărit aparițiile publice, însă de data aceasta actorul a dorit să transmită un mesaj ferm.

Florin Călinescu, mesaj violent pe internet

Florin Călinescu a transmis un mesaj acid destinat celor care au spus că actorul ar fi murit. Omul de televiziune a ținut să se filmeze pe Dunăre, acolo unde se află în prezent, publicând un clip video, ca să demonstreze că este viu și se bucură de o vacanță șa granițele țării.

Actorul dorește ca toată lumea să știe că el se simte bine, iar ceea ce s-a vehiculat este o miciună sfruntată. În mesajul său, el s-a adresat celor care au vehiculat informația falsă.

Florin Călinescu s-a filmat în timp ce se afla pe Dunăre, între România și Serbia.

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort?”, a transmis Florin Călinescu, într-un live pe Facebook.

De altfel, după ce a plecat de la PRO TV, unde a fost jurat la emisiunea „Românii au Talent„ Florin Călinescu a rărit aparițiile publice și nu s-a mai arătat nici în mediul online. Prin urmare, el a ținut să explice care este motivul pentru care s-a retras în ultima perioadă.

El a mai ținut să afirme că situația războiului din Ucraina îl face pe actor să fie mai rezervat în apariții și declarații.

„Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, având în vedere lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toții în vecinătatea din nordul țării noastre. Atunci când mor copii, mor bolnavi, când unii bombardează spitale nu sunt foarte vorbăreț pentru că aș părea cretin”, a mai specificat actorul.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Florin Călinescu, de la Prima TV

După plecarea de la PRO TV, Florin Călinescu s-a mutat la Prima TV, unde a prezentat, pentru scurt timp, show-ul „Florin Călinescu Show”. Emisiunea care începuse însă înainte de Crăciun nu a mai fost reluată și nu se știe încă nimic despre data la care se va relua emisiunea.

„Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie. Pe de altă parte, Florin Călinescu rămâne un tip imprevizibil și e posibilă și varianta în care revenirea sa să se producă chiar în ultima săptămână a lunii martie”, au surse pentru Impact.ro.

Florin Călinescu este implicat și în mai multe afaceri. Spre exemplu, în urmă cu câțiva ani, el a achiziționat un teren în Parcul Herăstrău, iar în anul 2017 a deschis acolo un teatru – restaurant, făcând o investiție în valoare de 500.000 de euro.