Ce a putut spune Andra despre Florin Călinescu la Românii au Talent. Andi Moisescu a râs imediat: „Numai la asta ți-e gândul!” VIDEO

Ce a putut spune Andra despre Florin Călinescu la Românii au Talent. Andi Moisescu a râs imediat: „Numai la asta ți-e gândul!” VIDEO
Andra și-a adus aminte de Florin Călinescu

Râzi de te prăpădești la Românii au talent. După numărul spectaculos al călușarilor din Ansamblul „Mugurașii Optași”, Andra a făcut o remarcă vizavi de fostul jurat Florin Călinescu. Ce a spus artista despre marele actor. Andi Moisescu a izbucnit în râs, iar Dragoș Bucur a făcut ochii mari, când a auzit.

Ce a învățat Andra de la Florin Călinescu

Pe lângă numerele spectaculoase ce se desfășoară pe scenă, jurații de la Românii au talent se distrează pe cinste în pauzele de filmări.

În ediția de vineri, 11 februarie, Andra s-a rușinat vizibil, după ce a făcut o glumă deocheată la adresa unuia dintre călușarii Ansamblului „Mugurașii Optași” din comuna Optași-Măgura din Olt.

Frumoasa artistă a dezbătut subiectul cu Andi Moisescu și Dragoș Bucur, după ce concurenții au părăsit scena. Andra a început să râdă, amintindu-și gluma piperată pe care i-a adresat-o unuia dintre călușari.

Atenționată de Andi Moisescu, solista s-a apărat spunând că a învățat să facă asemenea glume de la fostul jurat Florin Călinescu.

„Andra: Am comis-o și de data asta!

Andi: Cu ce, tată?

Dragoș: De ce ai comis-o?

Andra: Am zis… dumneavoastră aveți bâtă?! Și el a zis…o am mare. Și eu am zis…ooo, o aveți mare (râde)!

Andi: Băi, dar numai la asta ți-e gândul, măi, Andrușca!

Andra: Nu că mi-e gândul. Doamne ferește! M-a stricat Florin Călinescu la astea (n.r. – glume deocheate).

Bobonete a glumit pe seama Andrei la Românii au talent

Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, iar Andra nu se dezice de la această regulă. Jurata de la Românii au talent a fost fascinată de apariția a trei echilibriști pe scena de la PRO TV. Artista s-a ridicat în picioare și i-a aplaudat la scenă deschisă.

Andra a făcut o glumă, mulțumindu-le celor din echipa de producție a show-ului pentru cadoul pe care i l-au făcut, delectându-și, astfel, ochii. Bobonete nu s-a putut abține și a ironizat-o pe colega lui de la masa juraților.

Andra: Se pare că e ziua mea de naștere. Nu știu, e în august, dar oricum mulțumesc echipei pentru acest cadou. Of, dacă veneați ieri, eram îmbrăcată diferit

Bobonete: Ați prins-o până-n gât. Mai avea puțin și își trăgea și o plapumă pe ea. Te văd toată un zâmbet, nu îți mai e rău, nu mai ești nici deocheată.

Atât călușarii din Ansamblul „Mugurașii Optași”, cât și X-Treme Brothers au trecut mai departe, în etapa următoare de la Românii au talent.