Cum a slăbit Andrei Duban 13 kg într-o lună. Cătălin Măruță a rămas uimit când a auzit cum a reușit

Cum a slăbit Andrei Duban 13 kg într-o lună. Cătălin Măruță a rămas uimit când a auzit cum a reușit
Cum a slabit Andrei Duban 13 kg intr-o luna

După ce anul trecut a pus un pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi, iată că actorul Andrei Duban a venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță într-o formă de zile mari, cu 13 kg mai slab.

Cum a slăbit Andrei Duban 13 kg într-o lună

Cătălin Măruță s-a arătat extrem de uimit când a văzut transformarea uluitoare a lui Andrei Duban, motiv pentru care l-a întrebat cum a reușit. Deși acesta se aștepta să-i dea vreo dietă anume, ca răspuns, sau un termen mai îndelungat pentru slăbit, Andrei Duban a mărturisit că transformarea sa s-a produs în numai o lună de zile. Cum așa, printr-o operație bariatrică.

”Am slăbit de la 98 -100 de Kg. Am slabit 13 Kg într-o luna. Acum o lună aveam 100 de KG. Am slabit natural, cu ajutorul unui prieten. Mi-am taiat stomacul, se numește bariatrie. Am intrat marți în clinică și vineri am ieșit. Operația a fost anestezie totală. Acest tip de operație este unul eficient”, a spus Andrei Duban, care a dezvăluit și motivele pentru care a recurs la acest tip de intervenție.

De ce s-a operat Andrei Duban

”Acum din două guri de mancare ma satur. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, pentru că simti ca te saturi. Înainte, trigliceridele erau pe pereti, colesterolul la fel, aveam probleme și cu tensiunea. Acum inima și-a revenit, mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Dincolo de kilograme, e vorba și de încrederea în sine, de cand sunt casatorit nimeni nu m-a mai numit ”slabanogule”, acum soția mea se simte amenințată”, a spus Andrei Duban, care a ales să poarte în platou, azi, o cămașă de mărimea S, mărime pe care mărturisește că nu a mai avut-o din copilărie.

Deși tot a pierdut pariul pus cu Cătălin Măruță, cert este că Andrei Duban a slăbit spectaculos, așa cum puteți vedea și în imaginile din galeria foto.

Despre Andrei Duban

Andrei Duban s-a născut la data de 19 iunie 1972, în București. El este actor de film, radio, televiziune, scenă și voce român. Andrei Duban studiat la Academia de Teatru și Film, secția Actorie, clasa profesor Ion Cojar.

În ce privește viața personală, Andrei Duban este căsătorit de mai mulți ani cu Grațiela, care a participat și la emisiunea Survivor România. Cei doi au fiu, pe nume Armin.

De precizat este că familia Duban locuiește într-o superbă vilă din Otopeni, cu o curte uriașă, având o grădină și un iaz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI