25 iun. 2021 | 17:41

Florin Busuioc l-a jignit pe Măruță la Pro TV: ‘Blondă mai ești, Cătăline’

Monden
Florin Busuioc l-a jignit pe Măruță la Pro TV: 'Blondă mai ești, Cătăline'
Cum l-a jignit Busu pe Catalin Maruta

Florin Busuioc a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a comentat vremea și vremurile. Cătălin Măruță a vrut să facă și o glumă cu Busu, însă acesta a avut o reacție neașteptată.

Florin Busuioc l-a jignit pe Măruță la Pro TV

Busu este nelipsit din emisiunea lui Cătălin Măruță, aducând vești despre vreme, dar și comentând știrile care apar în presă.

Lui Busu i-a atras atenția cazul de la Euro 2020, când un un grup de suporteri francezi a ajuns la București, în loc să ajungă la Budapesta pentru a urmări partida dintre Franța și Ungaria. El a comentat în stilul caracterstic știrea.

”Cum, tu, ca operator, sa faci o asemenea greseala? E o aberatie, dar asta arata un lucru, ca romanii au cunostinte serioase despre aceste orase ale Europei, si iata ca acesti francezi ar trebui sa se mai pregateasca”, a zis Busu, iar Cătălin a vrut să facă o glumă:

-”Busu, cum e corect: Iran sau Irak?

-Bă, da’ blonda esti, mai Cataline”, a fost dialogul hilar dintre cei doi.

Busu a continuat comentariile știrilor și a vorbit despre un caz care îl frământă.

”Mi se pare ingrijoratoare asta cu ursii care intra peste tot, nu e prea normal, dar e tot vina noastra. Ati distrus arealul in care traiesc ursii! E vai de capul nostru, zob suntem!”, a spus Busu.

Ce se întâmplă cu vremea din această noapte

În legătură cu starea vremii, Busu nu a adus vești îmbucurătoare. Din această noapte vremea se va schimba total, urmând ploi în aproape toată țara.

”E caldura mare, nu stiu ce se intampla, din N Africii a plecat o masa de aer foarte fierbinte, a plecat spre Spania, apoi spre Berlin, a ajuns la noi cand ne era mai drag. E un cod portocaliu de instabilitate in noaptea asta si va ploua rau de tot, in sud-vest, centru, nord si la munte, apropae in toata tara. Vantul va bate cu 80-100 km pe ora, poate sa cada si grindina, vor fi cantitati mari de apa.

Apoi intram intr-un cod galben tot de vremea rea, tot de instabilitate, o sa fie deranj destul de mare, cu cantitati mari de apa. Temperaturile mai scad un pic maine. Maine, maxima nationala va fi de 34 de grade, poimaine vor fi 35 grade C. După noaptea asta, în fiecare dintre serile care urmeaza pot sa apara ploi si vijelii in fiecare parte a tarii”, a spus Florin Busuioc în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro