Florin Busuioc, furios la adresa șoferilor din România. Ce dramă riscă să pățească părinții la volan, de fapt

Florin Busuioc, furios la adresa șoferilor din România. Ce dramă riscă să pățească părinții la volan, de fapt
Florin Busuioc, extrem de nervos. Ce a zis despre șoferii români

Florin Busuioc nu s-a mai putut abține! Acesta s-a declarat extrem de furios după ce un șofer din România a fost prins la volan în timp ce își ținea copilul în brațe. Cunoscutul Busu le-a spus tuturor ce dramă ar putea să pățească românii dacă fac acest gest extrem de bizar.

Florin Busuioc, atac la adresa șoferilor din România. Nu a putut să nu reacționeze

Florin Busuioc este recunoscut pentru faptul că uită de inhibiții în momentul în care observă ceva ce îl deranjează. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, cunoscutul actor a discutat un incident ce a supărat mai mulți români. Un șofer a fost surprins în timp ce se afla la volan și își ținea copilul în brațe. De asemenea, pe bancheta din spate se mai afla un copil ce nu avea centura de siguranță pusă.

„În primul rând, acest tată nesăbuit nu știe că prima victimă în cazul unui accident este acel copil. Primul care piere în accident este copilul care piere în brațe, nu el. Copilul are de suferit cel mai tare. Cum să ții un copil în brațe pe autostradă, unde se merge cu viteză? (…) Este inadmisibil.

Și după este tot el supărat că vine un șofer și îi zice să își lase copilul. E un babuin. Nu știu dacă mă vede acum, dar, tati, ești un babuin. Ești un babuin rău de tot. Ești unul dintre cei mai mari babuini pe care i-am văzut în imagini. Poate i se transmite de câte un nebabuin care îl cunoaște.”, a zis Florin Busuioc.

Florin Busuioc, anunț trist. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

De asemenea, Florin Busuioc a vorbit în aceeași emisiune și despre vreme. Busu a dat anunțul pe care nu voia să îl audă niciun român, dezvăluind că în perioada următoare va ploua în fiecare zi. Dacă cumva s-au făcut planuri, românii o să fie nevoiți să uite de ele și să aștepte ca vremea să se încălzească.

„Vremea, din păcate, rămâne în zona aceasta cu instabilitate. Se mai încălzește, asta da. Duminică avem 29-30 de grade, ne apropiem de o perioadă normală. Mâine sub 28 de grade, dar plouă. Plouă mai pe seară, în București. (…) Dumincă plouă după-masa, seara, luni plouă după-masa, seara și marți plouă după-masa, seara.

La munte plouă serios, se adună cantități mari de apă, există probleme. Din păcate. Nu avem ce să facem, am umblat puțin la vreme și am stricat-o, trebuie să suportăm consecințele. (….) La munte este posibil să mai ningă puțin. La 2000 de metri ninge până în iunie-iulie. După aceea o ia din nou până în septembrie.”, a mai zis Florin Busuioc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI